GeriCinsellik Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor!

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor!

"Bazı egzersizlerin cinsel hayatınızı daha kaliteli hale getirdiğini biliyor musunuz? Pelvik kaslarını harekete geçiren ve cinsel gücü artıran hareketleri düzenli yaparak siz de daha doyumlu ve mutlu bir cinsel yaşama kavuşabilirsiniz."

KÖPRÜ HAREKETİ

Köprü hareketi hem bel kaslarınızı hem de pelvik kaslarınızı güçlendirir. Cinsel ilişki sırasında kullanılan kaslar olan pelvik kaslarınızı çalıştırarak daha eğlenceli bir cinsel yaşama merhaba diyebilirsiniz. Yere sırt üstü uzanıp dizlerinizi bükerek pelvik bölgenizi yukarı doğru kaldırıp indirin. Hareket sırasında poponuzu sıkmayı unutmayın ve 20 tekrar yapmaya çalışın.

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor

MUTLU BEBEK HAREKETİ

Yere sırt üstü uzanarak bacaklarınızı dizlerden kırarak kendinize doğru çekin ve esnetmeye çalışın. Bu hareket özellikle klasik pozisyonlarda pelvik kaslarınızı daha etkili kullanmanıza yardım eder. Pozisyonunuzu 3 dakika boyunca koruyarak daha güçlü vajinal kaslara kavuşabilirsiniz.

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor

ÇÖKME HAREKETİ

Squat olarak bilinen çökme hareketi bacak ve kalça kaslarını çalıştırmasının yanında genital bölgenize kan akışını hızlandırarak çevredeki kasların gelişmesine katkı sağlıyor. Omuz hizasında bacaklarınızı açarak sandalyeye oturup kalkıyormuş gibi eğilip kalkın. Dambıl kullanarak hareketi daha etkili hale getirebilirsiniz. Çökme hareketini en az 20 kez yapmaya çalışın.

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor

KEGEL HAREKETİ

Pelvik kaslarını güçlendirme hareketi olarak bilinen Kegel hareketi, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel yaşam için en gerekli egzersizlerden biri. Kegel hareketinin temeli pelvik kaslarınızı sıkıp bırakmak esasına dayanıyor. Günde yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak pelvik kaslarınızı sıkıp gevşetebilirsiniz. Böylece daha güçlü kaslara sahip olmanız ve daha kaliteli bir cinsel hayat yaşamanız mümkün.

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor

PLANK HAREKETİ

Plank hareketi tüm vücut kaslarını çalıştıran oldukça etkili bir egzersiz. Plank hareketi ile karın kaslarının yanında kalça ve kol kaslarınızı da çalıştırabilirsiniz. Fiziksel gücü artıran bu hareket aynı zamanda seks hayatında çeşitli pozisyonlara daha rahat uyum sağlamanıza da yardımcı oluyor. Ayak uçları ve dirsekler yerde olacak şekilde havada asılı kalma hareketi olan plank egzersizini en az 2 dakika süresince yapmaya başlayabilirsiniz.

Bu Egzersizler Cinsel Gücü Arttırıyor

LUNGE HAREKETİ

Bir ayağınız yerde sabit kalacak şekilde diğer ayağınızla öne hamle yapma hareketi olan lunge hareketi ile pelvik kaslarınızı güçlendirebilir ve kalça kaslarınızı sıkılaştırabilirsiniz. Bu egzersizi her bacak için 15 kez tekrarlayabilir ve dilerseniz dambıl kullanabilirsiniz.

False