GeriEv Dekorasyon Bordürlerde En Yeni Trendler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bordürlerde En Yeni Trendler

Bordürlerde En Yeni Trendler

"Modası geçti deyip bir kenara attığınız bordürler artık yeniden moda. Bordürlerde en yeni trendlere göz atmaya buradan başlayabilirsiniz..."

Bir zamanlar evimizi süsleyen duvarlarımızı şenlendiren bordürler evimizin dekorasyonunun en nadide parçasıydı. Evimizi hareketlendirir, renk katardı. Her evde mantar gibi türese de severdik bordürleri. Artık pek de tercih etmemeye başlamıştık ki yepyeni fikirler çıktı. Bu fikirler de o kadar hoş detaylarla evi güzelleştirme özgürlüğü sunuyor ki kıyamadık bordürlerimize. Önceden tek seçeneğimiz olduğunu sanıyorduk. Yani bordür dediğimiz şey sadece duvarın ortasından geçerdi. Artık devir değişti, bordür modası da değişti. Aslında bize özgürlük veren bordürleri neden inatla sadece duvarın ortasından geçirmişiz? Bunun nedenini de çözemedik. Gelin, o zaman neler yapabileceğimize birlikte bakalım.

Bordürlerde En Yeni Trendler

Mesela bordürlerimizi duvarda bir tablo görünümü verecek şekilde kullanmaya ne dersiniz? Ya da son zamanlarda çok dikkat ettiğim bir tablo şekli var. Parçalı, yap-boz misali tablo şeklinde bordürlerle süsleyin duvarlarınızı.

Bordürlerde En Yeni Trendler

Hatta mutfak, banyo, salon hiç fark etmez. Her yerde kullanabilirsiniz. Sizin isteğinizle her yerde mümkün. Banyo da mesela değişik ve şık bir hava kattığı yadsınamaz bir gerçek ne dersiniz?

Bordürlerde En Yeni Trendler

Ya da şöyle seçeneklerimiz de var. Sadece tavandan geçirin. Hatta yer zemininden de geçirebilirsiniz. Tavandan yere kadar sütun şeklinde de kullanabilirsiniz. Tek bir odada iki farklı mekan yaratabilirsiniz böylece.

Bordürlerde En Yeni Trendler

Hatta belki evde kalmış bordürleriniz vardır. Bir aynanın etrafından çerçeve şeklinde geçirebilirsiniz. Güzel olmaz mı?

Bordürlerde En Yeni Trendler

False