GeriStil Önerileri Bileklerde Büyüklük Yarışı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bileklerde Büyüklük Yarışı!

Bileklerde Büyüklük Yarışı!

"Sezonun en güzel ve en dikkat çekici trendlerinden biri de büyük bileklikler. Her kadının kollarını süsleyen bu takıları sadece deri ya da altından değil, her materyalden ve her renkte bulabilirsiniz."

Sezonun ana fikri dikkat çekmek olduğuna göre büyük takıların bu kadar popüler olmasına ve beğenilmesine çok da şaşırmamak gerek aslında. Altın ve gümüşün hakimiyeti, zincir detaylar ve iri taşlar ilk bakışta fark ediliyor. Fakat bunun yanı sıra doğal materyaller, deriler ve hatta örülerek yapılmış bileklikler de yok değil.

Bu aksesuarları ilk gördüğünüzde başka hiçbir aksesuarla kombinleyemeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Ama durum hiç de öyle değil! Büyük kolye, büyük yüzükle bu bileklikler çok güzel ve eğlenceli görünebilir. Eğer üzerinizdeki aksesuarların çok kalabalık görünmesini istemiyorsanız, sadece küpelerinizle de kombinleyebilirsiniz.

Bu sezon en az kalın bileklikler kadar revaçta olan bir başka aksesuar da, büyük saatler. Deri ve metal kordonlu, hatta altın ve gümüşten yapılmış saatler ile başka hiçbir aksesuara gerek kalmadan şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Mahmure Editörü Dilayda Pala

False