GeriModa Trendleri Bayramda ne giymeli?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayramda ne giymeli?

Bayramda ne giymeli?

"Bayram alışverişinizi henüz tamamlamadıysanız ve ne giyeceğiniz konusunda kararsızsanız bayram için derlediğimiz kıyafet önerilerinden yardım alabilirsiniz."

Bayramda ne giymeli
Klasik tarzlardan hoşlanıyorsanız bu yılın modası olan ve her markada rahatlıkla bulabileceğiniz kareli trençkot modellerinden yararlanabilir, içini şık bir elbiseyle tamamlayabilirsiniz. İkinci tercih olarak bu kışın trendleri arasında göreceğiniz sivri yaka bir gömlek, dar pantolon ve üzerine alacağınız bel hizasında montla maskülen bir tarz oluşturabilirsiniz.

Bayramda ne giymeli

Bayramda ne giymeli

Bayramların klasik dokunuşlarından hoşlanan cicili bicili kız görünümünde bir şekil almayı tercih ederseniz, yine bu yılın renklerinden nar çiçeği bir elbise ya da kırmızı dar kesim bir pantolon ve şüzerine giyeceğiniz kot gömlekle bu izlenimi vermeniz mümkün. Tercihiniz pantolondan yana ise düz tabanlı açık renk bir ayakkabı, elbiseden yana ise topuklu şık bir ayakkabı uygun olacaktır.

Bayramda ne giymeli

Bayramda ne giymeli

Klasik kabanların aksine bu yıl asimetri sorunu yaşayan kabanlar revaçta... Özellikle ince bir vücut yapısına sahipseniz bu kabanların çok şık göründüğünü söylemek mümkün. Özellikle füme, lacivert ve bordo renklerin moda olduğu modelleri aynı renk topuklu botlarla tamamlayabilirsiniz.

Bayramda ne giymeli

Yine çok şık görünen ve geçtiğimiz yıldan beri bu sonbahar-kış trendleri arasında da yerini alan tüylü yelekler çıkıyor karşımıza... Dar, bisikler ya da balıkçıl yaka merserize badilerle ve geniş paça bir pantolonla muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz. Tabii renk uyumuna da dikkat etmeniz gerekiyor.

Moda Kanalları Editörü: Burcunur YILMAZ

False