GeriModa Trendleri Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi

Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi

"Bu sezon trendlerinden, süslü detaylar ve abartılı brokar detayları göz kamaştırıyor..."

Bu sezon tarihi ve sanatı üzerinizde taşıyarak; abartılı havası, ince ve detaylı işlemeleri sayesinde büyüleyici ve modern gözükmeniz elinizde! Büyük, oymalı ve karmaşık gözüken bu desenleri; siyah pantolon, etek ve yüksek topuklu ayakkabılarınızla birleştirmeniz sonunda göz alıcı olacağınız muhtemel bir gerçektir.
Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi
Tüm bu ultra lüks görünümü elde etmek detayları ile kombinler de gizli…Bu renkler ile doğru parçaları eşleştirmek çok önemli. Barok siyah ve altın zaten çok gösterişli, diğer parçaları da olabildiğince sade ve düz renklerde seçmelisiniz.
Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi
Karmaşık görüntüsünün altında aslında çok ince ayrıntıları barındıran aşırının bile aşırıya kaçtığı kıyafetleri, gündüz çok kullanmayı tercih etmeseniz bile, akşamları çıkacağınız bir yemekte, geceleri gideceğiniz davetlerde gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Eğer diyorsanız ki, “kıyafetlerimizde bu kadar şaşalı desenleri sevmiyoruz”, o zaman size önerimiz kolye, bilezik ve el çantalarınızda kullanabilecek olmanızdır. Özellikle clutch’larda sıkça rastladığımız siyah ve altın rengi ile bu havayı yakalayabilir, kolunuza takacağınız dore bir kelepçe bileklik ile siyah kıyafetinizi çarpıcı ve etkileyici bir şekilde kombinleyebilirsiniz.
Barok Siyah ve Altın Rengi Trendi

False