GeriKişisel Bakım Bahar saçlarınıza bakımıyla gelsin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bahar saçlarınıza bakımıyla gelsin

Bahar saçlarınıza bakımıyla gelsin

"Isıveren şekillendiriciler, boya, röfle gibi kimyasal işlemler veya çevresel faktörlerden dolayı saçlarınızda oluşan hasarı, uygulayacağınız yoğun bir nem maskesi ile onararak bahara canlı, parlak ve sağlıklı saçlarla girmeye ne dersiniz?"

John Frieda Collection'ın en yeni ürünü Frizz Ease® Miraculous Recovery Strengthening Creme Masque - Yoğun Nemlendirici Besleyici Bakım Maskesi, içeriğindeki Süt Proteini ve Avokado Yağı ile saçtaki hasar görmüş bölgeleri hedef alarak onarmaya yardımcı olur.Saçlara ihtiyacı olan nemi sağlayan bu ürün, ayrıca saçı elektriklenme ve kabarmaya karşı korumayı da destekler. Bu ürünü hem normal bir nemlendirici bakım kremi olarak, hem de yoğun bir bakım için nem maskesi olarak kullanabilirsiniz.

Frizz Ease® Miraculous Recovery Strengthening Creme Masque Fiyatı: 26 TL

1) Günlük Bakım için: Şampuanla temizlediğiniz saçınızdaki suyun fazlasını aldıktan sonra özellikle uçlarına yoğunlaşarak tüm saçınıza eşit miktarda uygulayınız. 1 dakika bekledikten sonra iyice durulayınız. En iyi sonuç için haftada 2 defa kullanabilirsiniz.

2) Yoğun Bakım için: Şampuanla temizlediğiniz saçınızdaki suyun fazlasını aldıktan sonra özellikle uçlarına yoğunlaşarak tüm saçınıza eşit miktarda dağıtınız. Ürünü saçınıza uyguladıktan sonra saçınızı sıcak bir havluyla sarıp 20 dakikaya kadar bekletebilirsiniz, daha sonra saçınızı durulayınız.

False