GeriAstro Gündem 9 Şubat Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

9 Şubat Günlük Burç Yorumları

9 Şubat Günlük Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarını okudunuz mu? Bugün burcunuzu neler bekliyor? 9 Şubat günlük burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Aygül Aydın'dan öğrenin! İşte aşktan işe, sağlıktan kariyere astrolojik burç yorumları..."

KOÇ

Sosyal çevrenizden gizlediğiniz ve olduğu gibi yansıtmayıp daha farklı göstermeye çalıştığınız konular varsa bu konuda bazı sürtüşmeler yaşayabilir, arkadaşlarınızla pek de alışkın olmadığınız rahatsız edici söz düelloları içinde olabilirsiniz. Ayrıca yalanlar ve verilen vaatlerin yerine getirilmemesi yüzünden zor durumda kalmanız da mümkün olabilir.

BOĞA

Kırgınlıklarınıza bir çözüm bulamadığınız bir anda arkadaşlarınızla ani bir şekilde ilişkilerinizi kesebilir, kendinize farklı yollar çizebilirsiniz. Kişisel fikirlerinizi ve dış görünüşünüzü değiştirmeniz adına bazı yenilikler yapmak isteyebilir, yaşamış olduğunuz tüm hataların sebebini bir anda kendinize yükleyerek gereksiz bir suçlama içinde olabilirsiniz. Kendinize kızmayı bırakıp hatalarınızdan ders almaya bakın.9 Şubat Günlük Burç Yorumları

İKİZLER

Kariyer ilişkilerinizde yalandan ve dedikodudan kaçınmanız, herkesle her konuyu konuşmamanız ve bu konuda gerçekten kendinizi frenlemeniz gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca gün içerisinde dalgınlıkla yapılan hatalar gereksiz öfke sorunlarına yol açabilir. Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizin yoğunlaşacağı onlara bazı konularda danışmak isteyeceğiniz bir gün.

YENGEÇ

Çalışma saatlerinin fazlalığı ya da fazla iş yükü sizleri umut etmekten ve huzurlu olmaktan hızla uzaklaştırabilir, kendinizi manen çökmüş gibi hissedebilirsiniz. Finansal konularda kısa vadeli küçük çözümlerle kendinizi rahatlatmanın yollarını aramalı, belki de sizden daha kötü durumda olanları düşünmeli ve yaşadıklarınıza her şeye rağmen şükür etmelisiniz.9 Şubat Günlük Burç Yorumları

ASLAN

İlişkinizde yaşadığınız geçmişteki problemlerinize, duygusal manevralarla güçlü çözümler bulabilecek, partnerinizle aranızdaki buzları eritecek, fakat anlık çözümlerle çok uzun vadede kazanamayacağınızı fark etmelisiniz. Doğru olanı zor olsa da tercih etmeli, bazı şeyleri istemeseniz de kabullenmeli ve ortak bir payda edinme yolunu öğrenmelisiniz. Bu noktada biraz daha empatili ve sevgi dolu yaklaşımımız hiç tahmin etmeyeceğiniz kadar yararlı olacaktır.

BAŞAK

Ailevi konularda özellikle babanızla veya aile büyüklerinizden erkek figürleriyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bunu uzatmadan hemen tolere etmeli ve insanlarla olan iletişimlerinizde şartları fazla zorlayıcı davranmamalısıniz.Bu noktada herkesi olduğu gibi kabul etmek, sizin doğrularınızın onların yanlışı olduğunu bilmek sizi üzmemeli aksine farklı olduğunuzu düşünerek onları olağan karşılamalısınız.9 Şubat Günlük Burç Yorumları

TERAZİ

Yakın çevrenizle ilgili bazı dedikodular sizi gerçeği anlama noktasında kararsız bir duruma sürükleyebilir. Kimin doğru kimin yanlış dediğini anlama konusunda yeteri kadar anlama kabiliyetiniz keskin olmayabilir bu noktada herkesten bir müddet uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hızlı ve keskin kararlar vermekten uzak durmalı biraz suların dinmesini beklemelisiniz.

AKREP

Maddi konularla ilgili bazı sorunlar ve ani çıkan ödemelerle ilgili canınızı sıkacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer gücünüz ve imkânınız varsa maddi konularla ilgili ek kaynaklar arama yoluna gidebilir, ikinci bir gelir kapısı edinebilirsiniz. İşinizi severek yaptığınız sürece başarılı olmanız kaçınılmaz olacaktır Bu noktada ihtiyacınız olan tek şey cesaretinizi toplamak olacaktır. 9 Şubat Günlük Burç Yorumları

YAY

Partnerinizle aranızda iletişimsizlik ve bazı yanlış anlaşılma sorunlarına karşı dikkatli olmalı, ona gerektiği kadar sevginizi gösterecek zamanı ayarlamalı bu konuda daha verici olmalısınız. Unutmayın bu hayatta neye çok emek verirseniz onun karşılığını alırsınız. Sevgiyse sevgi paraysa para güvense güven. Hiç çalışmayan, çaba sarf etmeyen birini nasıl zengin hayal edemiyorsanız sevgi ve maneviyat anlamında da aynı şeyi bulamazsınız.

OĞLAK

Finansal anlamda geçmişten gelen borçlarınıza ve alacaklarınıza karşı yeni bir düzenleme getirmek için kollarınızı sıvama yoluna gidebilir, bu sorunu kökünden çözmek için artık kalıcı değişiklikler yapma yoluna gidebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz ve aksaklık yaratan küçük sorunları çözüme kavuşturmakla yeni çözümlere kapı aralayabilecek, maddi anlamda kendi çabalarınızla kendi sorununuzu giderebileceksiniz. Sizin de gördüğünüz gibi istemekle yapmak arasında sadece küçük bir adım atmak yeterlidir. 9 Şubat Günlük Burç Yorumları

KOVA

Bugün problemli, ağır aksak yürüyen bir ilişkiyi artık bitirme kararı alabilir hatta bunu yaparken de sert bir tepki göstermekten çekinmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Kimse kendi hayatına kimsenin karışmasını istemez, fakat bazı konular vardır ki bir büyüğümüzden yardım almak veya uzman kişilerin desteğini istemek bazen hayatımızı daha da kolaylaştırabilir. Bu nedenle hemen karar vermeden önce tekrar düşünmeli, destek konusunda daha istekli olabilmeliyiz. Ayrıca iş ve çalışma hayatınızda radikal oluşumlara doğru yelken açmak isteyebilirsiniz.

BALIK

Gündelik rutin, bir şekilde ilerleyen yaşam şartlarınızla ilgili bazı yenilikler yapmak isteyebilir, bunun için gerekli gücü kendinizde fazlasıyla hissedebilirsiniz. Hatta bu değişikliği yaşamınızın her alanında uygulamak isteyebilir, düşünce biçiminize varıncaya kadar adeta yenilenmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir sizler de yaşamınızın oldukça sıkıcı ilerlediğinin farkında fakat bunu yapacak gücünüzün olmadığı kanısındaydınız. Ancak şimdi bu gücünüz varken hızlıca işe koyulun derim.

A

False