GeriModa Trendleri 7 adımda daha ince görün!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

7 adımda daha ince görün!

7 adımda daha ince görün!

"Biz kadınlar her zaman daha ince, daha zayıf görünmek isteriz. 36 beden olsak da bu durum değişmez. Daha ince görünmek sadece spor ve diyetle alakalı bir şey değil, aynı zamanda giydiklerimizle de daha ince görünmek mümkün. İşte sadece ufak tefek birkaç değişiklik yaparak daha ince görünmek için 7 taktik."

Kendi bedeninizi giyin!

Hayır, her şeyi bir beden küçük alınca siz de otomatikman o bedene inmiyorsunuz. Tam tersine kıyafetlerin üzerinize tam oturması için tam bedeniniz neyse onu almalısınız. Size dar gelen bir kıyafet kusurlarınızı haddinden fazla ön plana çıkaracak, bol gelen bir kıyafetse kusurlarınızı ikiyle çarpacaktır. Bu yüzden ne bol ne dar, tam bedeninizi seçin ve giyin.

7 adımda daha ince görün

Vücudunuzu tanıyın!

Daha ince görünmeye çalışırken vücudunuzu iyi tanımak, bence en önemli madde. Bir kere vücut tipinizi ve sevdiğiniz sevmediğiniz bölgelerinizi belirlediniz mi gerisi kolay. Mesela bel bölgenizin yeterince ince olmadığından mı şikayetçisiniz, dökümlü bluzlar, su gibi akıp giden düz gömlekler, V yakalar tam size göre. Kalçalarınız mı geniş, gelsin koyu renk pantolonlar, çan etekler. Ayrıca vücut tipinize göre aksesuarlarınızı da stratejik kullanmanızı öneririm. Örneğin, büyük kolyeler ile dikkat çekmek istediğiniz üst bölgenizi ön plana çıkarabilirsiniz.

7 adımda daha ince görün

Saçlarınızı toplayın!

Yüzünüzün yeterince ince olmadığını düşünüyorsanız bir de saçlarınızı tepeden at kuyruğu yapın ve öyle bakın. Bu saç modeli yüzünüzü daha ince ve uzun gösterecektir.

7 adımda daha ince görün

Doğru iç çamaşırı giyin!

İnce görünmeye çalışırken dışımıza giydiklerimiz kadar içimize giydiklerimiz de önemli. Kalçalarınızdan şikayetçi iseniz onları toparlayacak iç çamaşırları tercih ederek bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı şekilde göğüslerinizi de doğru beden ve doğru model sütyen ile daha derli toplu gösterebilirsiniz.

7 adımda daha ince görün

Baştan aşağı tek renk giyin!

Daha ince görünmenin başlıca taktiklerinden biri de baştan aşağı tek renk giyinmek. Desenli kıyafetler ve farklı renklerdense, desensiz düz ve baştan aşağı tek renk giyinmek, boyunuzu uzun dolayısıyla vücudunuzu da daha ince göstermenize yardımcı olacaktır.

7 adımda daha ince görün

Bronzlaşın!

Bronz bir cilt her zaman daha ince bir algı yaratır. Peki kış günü nerede bronzlaşacağız derseniz tek çare solaryum değil. Özellikle de özel geceler için bronzlaştırıcı kremler kullanabilirsiniz.

7 adımda daha ince görün

Kendinize güvenin!

Son ve en önemli maddeye geldik. Ne giyerseniz giyin, giydiklerinizin size çok yakıştığını bilin ve bunu düşünerek yürüyün. Kendiniz olun ve kendinize güvenin. Bu özgüven postürünüze ve yürüyüşünüze de yansıyacaktır. İyi ve dik bir duruş, güvenli bir yürüyüş her zaman karşınızdaki insanları en çok etkilen şeydir.

7 adımda daha ince görün

False