GeriModa Trendleri 5 kilo daha zayıf gösteren elbiseler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

5 kilo daha zayıf gösteren elbiseler

5 kilo daha zayıf gösteren elbiseler

"Neredeyse her türlü giysiyle fotoğraflarını gördüğümüz ünlüler, yanlış elbise seçiminin sizi ne kadar kilolu göstereceğini kanıtlıyor. Bizse size, daha ince gösterecek modelleri açıklıyoruz..."

Jennifer Love Hewitt

Payetler ve ışıltılar oldukça iddialı, şık ve gece elbiselerinin vazgeçilmezlerinden. Fakat payetli bir elbiseyi şık bir şekilde giymek, oldukça zorlu bir iştir. Jennifer Love Hewitt'in soldaki bol elbisesi bol durduğundan, güzel oyuncuyu daha kilolu göstermiş. Sağdaki mini elbisesi ise harika. Lale şeklindeki eteği kalçasını çok iyi kavramış ve boyu da ideal... Kemeri vücut proporsiyonunu orantılı kılıyor ve derib V yaka da dikkati yüzüne çekiyor.

Renk blokları bu senenin popüler trendlerinden. Kıvrımlarınızı en güzel şekilde ortaya seren renkler ve şekiller, daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Soldaki elbisenin belindeki kalın kemer, Kate'i olduğundan daha kalın gösteriyor. Diğer elbisenin yanlarındaki siyah kısımlar ise kalçalarının daha ince görünmesini sağlıyor ve Kate'e harika bir siluet veriyor.

Olivia Munn

Fırfırlar elbisenize kadınsılık ekleyebilir ama aynı zamanda sizi daha iri gösterir. Göğüs kısmınızı daha orantılı gösterebilmek için derin V yakaları tercih edebilirsiniz. Ayrıca etek boyu da çok önemli... Soldaki elbise Olivia'yı daha kısa gösterirken, sağdaki streç elbise ve dizin altında biten etekler, daha uzun ve ince göstermiş.

Ashley Greene

Üzerinize tam oturan bir küçük siyah elbisenin kötü görünme olasılığı yoktur. Maalesef Ashley'in soldaki elbisesi ona büyük gelmiş gibi görünüyor ve özellikle bel kısmını daha kalın gösteriyor. Diğer yandan sağdaki elbise üzerine tam olarak oturmuş ve etek boyu da ideal. Aradaki farkı rahatlıkla görebilirsiniz...

False