GeriModa Trendleri 4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet!

4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet!

"İşyerinde, sahilde, tatilde, gece gezmelerinde en rahat giysileri seçmek aslında zor değil. Sadece birkaç ufak şeye dikkat etmelisiniz..."

Alışverişin sonu yok, biliyoruz! İndirim fırsatları bizleri daha da düşüncesizce alışverişe itiyor. Sadece ucuz diye alışveriş yapmak hepimizin yaptığı en büyük hatalardan. Sonra da alınan onca kıyafet, etiketleriyle gardıroplarda giyilmeyi bekliyor. Herhalde hepimizin başına gelmiştir...

4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet

Bunun için en akıllıcası indirim fırsatlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirmek. En güzeli bir liste yaparak sadece o listedeki parçaları arayışa çıkmanız. Onun dışındaki hiçbir şeye dokunmamanız. "Evet, yapabilirim!" diye başlayarak alışveriş listenizi hazırlayın. Son indirim fırsatlarından çok uygun fiyatlara ihtiyacınız olanlara sahip olabilirsiniz. Bu son fırsatlardan işe giyilebilecek ciddi, yaz geceleri için şık ve iddialı, plaj için hafif, tatil için kullanışlı ve hafta sonu için rahat kıyafetler seçtik. Akıllı alışverişler!

İş ciddiyeti

Yaz aylarında işe giderken en rahat ve kullanışlı kıyafet elbise. Sıcak havalarla baş etmeye çalışırken aynı zamanda şıklığınızı da koruyacaksınız. Topuklu ayakkabıyla kombinasyon yapabileceğiniz gibi bantlı sandaletler de çok uygun olacaktır, işte kullanacağınız çantanın da büyük olması kullanış rahatlığı sağlayacaktır.

4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet

Tatil keyfi

Tatilde en çok giydiğimiz parçalardan birisi de a şortlar. Vücut ölçülerinize uygun şortu seçerek tatilinizde hem rahat hem de trendy görünebilirsiniz. Şort ya da bermudaları, üzerine gömlek ya da atlet tişörtlerle tamamlayabilirsiniz.

Yaz hafifliği

Plaj kıyafetinizin en önemli parçası, üzerinizde güzel duracak mayo ya da bikinidir. Tek parçaların bu yaz çok moda olduğunu hatırlatalım. Üstelik mayolar neredeyse her vücut tipinde çok şık duruyor. Plaj çantanız, sandaletleriniz ve tuniğinizle sizden şıkı yok...

4 Farklı Yere 4 Farklı Kıyafet

Cuma rahatlığı

Cuma özellikle yaz aylarında tatilin başlangıç günü gibi. Hatta 'casual friday' yani 'rahat cuma' işyerlerinde giderek yaygınlaşıyor. Cumaları işe giderken kanvas pantolon giyebilir, üzerine ince bir gömlekle çok şık olabilirsiniz. Elinize alacağınız el çantasıyla geceye de devam edebilirsiniz.

False