GeriModa Trendleri 30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

"30’lu yaşlarınızı şık geçirmek için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? En güzel yaşlarınıza geçerken, oturmuş bir stil sahibi olmak için olmazsa olmazları Morhipo Mag Editörlerinin önerileriyle edinmeye başlayabilirsiniz!"

30’lu yaşlarınıza yaklaştıkça fark edeceksiniz ki yaşam standartlarınız ve hayata bakış açınız kadar, stiliniz de değişiyor. Artık neyin size yakıştığını daha iyi fark edebiliyorsunuz ve seçimleriniz çoğu zaman trendlerden ziyade kişisel zevkinize uygun oluyor. Ve tabii trendleri stilinize adapte etmek konusunda da üstünüze yok. Tebrikler, büyüyorsunuz!30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Özellikle üniversitenin ardından iş hayatına girdikten sonra kıyafetlerin önemi arttı. Çünkü işe giderken hazırlanmak için her gün saatlerce vaktiniz olmadığını zamanla öğrendiniz. Dolayısıyla kısa zamanda şık olmanızı sağlayacak parçalara ihtiyacınız var. Değil mi?

Eğer siz de 30’larına yaklaşırken gardırobunda neler olması gerektiğini merak edenlerdenseniz, bize kulak verin. Daha kolay ve daha hızlı şekilde daha şık olacağınızdan eminiz.

Vücudunuza Oturan Jean’ler30 Yaşınıza Yakışacak 11 ParçaDüşük belli ve yırtık jeanleri sevdiğinizi biliyoruz. Fakat 30’lu yaşlarınıza geldiğinizde artık birkaç tane vücudunuza oturan ve hatlarınızı sizi rahatsız etmeden saran jeanlere de ihtiyacınız olacak. Örneğin boyfriend ve mom jeanleri alışveriş listenize ekleyin. Sonuçta onları ofiste de giyebilirsiniz.

Yüksek Belli Pantolonlar30 Yaşınıza Yakışacak 11 ParçaÖzellikle kariyer basamaklarının başındayken iş görüşmelerinde ne giyeceğiniz bilemediğiniz zamanları hatırlıyor musunuz? Muhtemelen birçok defa olmanız gerekenden fazla ciddi göründünüz. Fakat artık tecrübeniz arttıkça iş görüşmelerinde ne giymeniz gerektiğini de daha iyi biliyorsunuz. Mesela acil durumlar için gardırobunuzda şık bir bluzla iyi görünecek yüksek belli pantolon mutlaka olmalı.

Modern Düz Ayakkabılar30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Ayakkabı konusunda özgür olmak isteseniz de bazı modellerin 30’lu yaşlarınıza uygun olmayacağını biliyorsunuz. Örneğin yırtık veya eski görünen spor ayakkabılar olgun görünmek isteyen genç kadınlar için yeterince uygun değil. Bunun yerine spor ayakakbılarınızı yeni tutmayı ve birçok farklı çeşidi olan düz ayakkabıları deneyebilirsiniz.

Şık Bir Kalem Etek30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

En azından bir kalem etek mutlaka dolabınızda yer almalı. Dolabınızda yine jean etekler yer alabilir fakat kalem eteğin yaratacağı şık ve profesyonel görünümü başka hiçbir alternatifte bulamazsınız! Sezonun trendi olan desenleri ya da zamansız bir parçaya mutlaka sahip olmalısınız.

Siyah Klasik Blazer30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Eminiz henüz üniversitedeyken siyah bir blazer ceketiniz vardı. Bu sefer biraz daha kaliteli kumaştan üretilmiş blazer ile sadece 30’ları değil 40’lı yaşlarınızı bile kurtarabilirsiniz. Siyah olmazsa olmaz fakat özellikle lacivert ve bordo da listenizde yer almalı.

Çok Yönlü Resmi Elbise30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Özellikle 20’li yaşlarınızın sonuna doğru birçok düğüne davetli olacaksınız. Her etkinlik için ayrı ayrı elbise almak yerine birkaç defa giyebileceğiniz çok yönlü ve kaliteli parçalar almaya çalışın. Böylece hem gardırobunuz dolup taşmaz hem de kaliteye yatırım yaptığınız için pişman olmazsınız. 

Kaliteli Mücevherler30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Çok pahalı mücevherlerinizin olmasına gerek yok. Aslında aksesuarlarınızda dikkat etmeniz gereken en önemli özellik kalitesi olmalı. Aksi takdirde cildiniz zarar görebilir. Dolayısıyla güvendiğiniz markalardan alışveriş yaparak altın rengine boyanmış plastiklerden uzak durabilirsiniz.

Şık Deri Etekler30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Deri ceket herkeste var, sizde de mutlaka bir tane olmalı. Peki ya deri etek? Özellikle giyecek hiçbir şey bulamadığınız günlerde deri eteğiniz gözünüze her çarptığında bize teşekkür edeceksiniz. Her an her yerde giyilebilecek siyah deri eteğinizi istediğiniz üstle tamamlayabilirsiniz.

Bomber Ceket30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Spor kıyafetlerinizi şık, klasik elbiselerinizi moderne çevirebilecek güçteki bomber ceketlerden biri mutlaka 30’lu yaşlarınızın gardırobunda olmalı. Özellikle vücudunuza oturan o harika jeanlarinizden biriyle giydiğinizde harika görüneceğinize eminiz.

Siyah Klasik Topuklu Ayakkabı30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Kaç yaşında olursanız olun, siyah klasik topuklu ayakkabı her zaman sizi kurtarır. Dolayısıyla 30’lu yaşlarınızda rahat ve bir o kadar şık bir tane siyah topuklunuz olmalı. Tüm kıyafetlerinizle uyum sağlayacak bu parçaya yatırım yapmaktan çekinmeyin!

Midi Boy Pileli Etek30 Yaşınıza Yakışacak 11 Parça

Belinize oturan midi boy bir etek, düz beyaz bir tişörtle bile harika görünmenizi sağlar. Özellikle her sezon geçerli olabilecek renk ve desenlerde bir eteğiniz olursa, ne giyeceğinizi bilemediğiniz günleri unutabilirsiniz. Son dönemin favorisi pileli etekleri deneyin!

False