GeriMakyaj 2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Trendleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Trendleri

2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Trendleri

"Her şeyin olduğu gibi makyajın da bir modası var. Makyaj trendleri her sezon farklılık gösteriyor. Peki, 2018 sonbahar kış sezonunun makyaj trendleri neler?"

2018 sonbahar kış sezonunda makyaj modası çeşitlilik gösteriyor. Hem doğallık hem de renkler aynı anda trend. Ayna gibi bir cilt, enerjik bakışlar, yoğun kullanılan highlighter, parlak dudaklar, abartılı allıklar... Hepsi bir arada, hepsi moda.

Doğallık severler

Makyajını 'yok gibi' görünümünde yapmayı sevenler bu yıl da modaya uymuş olacak. Doğal ten görünümü, pastel dudaklar, konturlü yanaklar ve doğal gözler bu sezon da makyaj modasının başını çekiyor.

2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Trendleri

Renklerin dansı

Bu sezon renkleri birlikte kullanmak önemli. Özellikle göz makyajında bir süredir rafa kalkan mavi tonları ön planda. Kızıl, mat, parlak ve pastel farlar da trend renklerden. Göz makyajı eyelinersiz olmaz. Siyah, gold, mavi, beyaz... Bu sezon farlar olduğu gibi eyelinerlar da çok renkli.

2018 Sonbahar Kış Sezonu Makyaj Trendleri

Rujunuz kıyafet ile uyumlu olmasın

"Ruj rengini seçerken kıyafet renginizden ilham alın" kuralı mazide kaldı. 2018 sonbahar kış makyaj modasına uymak istiyorsanuz kırmızı kazağınız var ise kırmızı ruj, pembe elbiseniz ile pembe ruj kullanmamalısınız. Makyajda denge çok önemli. Gösterişli bir göz makyajınız varsa nude dudaklar daha ideal olurken, göz makyajınız sade ise dikkati dudaklara çekmelisiniz. 

 

 

 

 

False