GeriSaç 2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç Kesimi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç Kesimi

2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç Kesimi

"Genelde kısa saçlı kadınlar daha modern ve şekilli saçlara sahipmiş gibi bir algı vardır. Bu nedenle saçlarınızı bir kez uzattığınızda hiç bir zaman tatmin olmazsınız. Hep bir yenilik peşinde koşmak ister ve günün sonunda kendinizi kuaför koltuğunda saçlarınızı kestirirken bulursunuz. Oysa uzun saçla da havalı olmak ve son derece modern görünmek mümkündür. O halde gelin bu sene uzun saçlarıyla bizi bizden alan ünlülerin saç modellerine bakalım."

2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç Kesimi

Rapunzel mi o?

Hayır, hayır! Kendisi uzun süre kısa saç kullandıktan sonra şimdilerde uzun saçlarıyla salınan Rihanna. Rihanna’nın uzun saçları ona bir prenses havası katmış gibi değil mi? Biraz gotik ve biraz da havalı bir prenses kendisi. Eğer sizing de kıvırcık uzun saçlarınız varsa, Rihanna gibi onları tam ortadan ayırın ve bir besleyici parlatıcı ürünle onlara masaj yapın. Daha sonra parçalara ayırdığınız saçlarınıza bir kurutucuyla şekil verin. İşte havalı kıvırcık ve upuzun saçlarınız şimdi daha güzel.2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç KesimiUzun boy kahkül seksapeli

Kahkül kullanmak zor bir iştir. Hele uzun bir saça kesilmiş garip boy bir kahkül sizde beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Bu nedenle temkinli gitmek isteyenlerdenseniz kesinlikle uzun kahkülle başlayabilirsiniz. Yüz çevrenizi saracak ve size ekstra bir katman sağlayacak bu kahkülün en iyi örneğini Sofia Vergara taşıyor. Upuzun saçlarının üzerinde konumlanan ve yüzünü yumşatan bu kahkülü siz de deneyebilirsiniz. Çok seksi!2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç KesimiUzun kütler yine moda!

Eğer upuzun bir saçınızın olmasını istemiyorsanız o halde uzun küt saç modelleri tam size göre. Bu sene bu saçı en iyi taşıyan ünlü isim ise hiç şüphesiz Jennifer Lawrence. Bir süredir kısa görmeye alışık olduğumuz saçları şimdilerde omuzlarından aşağıya dökülmeye başlamış. Ancak kendisi belli bir noktada da bu uzatma işlemini bırakmış. Bu uzun küt modeler insana hem modern hem de klasik bir çizgi sunuyor.2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç KesimiKatlı ve dalgalı!

Eğer dalgalı bir saçınız varsa yapmanız gereken onlara harika katmanlar vermektir. Dalgalı saça hacim kazandıran bu modelle adeta saçlarınızı taçlandırabilirsiniz. Ne demek istediğimizi anlamak için Anne Hathaway’in fotoğrafına bakmanız yeterlidir. Muhteşem büyük dalgaların ölçülü katmanlarla birleşimi ortaya mükemmel bir güzellik çıkarıyor.2018’in 5 Muhteşem Uzun Saç KesimiUzunlu kısalı kesimler

Uzunlu kısalı kesimler saça hacim veren ve ışık oyunlarının ortaya çıkmasını sağlayan modellerdir. Bu nedenle uzun saçlar için, özellikle farklı tonlar kullanan saçlar için bulunmaz nimettir. Bu nimetten en iyi yararlanan ünlü isim bu yıl şüphesiz Gigi Hadid!

False