GeriModa Trendleri 2003 baharı için hazırlıklara başlayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2003 baharı için hazırlıklara başlayın!

"2003 baharında gardrobunuzu ısıtacak, seksi kıyafetler yine revaçta olacak. Geçtiğimiz sezon podyumlara hakim olan eski görünümlü, etnik esintiler taşıyan kıyafetler kesinlikle geride bırakılıyor."

Henüz kış mevsimindeyiz ama modacılar 2003 bahar kreasyonu için kolları sıvadılar bile. Bu bahar da gardrobunuz yine seksapeli yüksek kıyafetlerle dolacak.

Geçtiğimiz sezon podyumlara hakim olan eski görünümlü, etnik esintiler taşıyan kıyafetler kesinlikle geride bırakılıyor. Ortaya çıkan yeni giyim tarzında romantizmden ve cazibeden ödün verilmeden rahat ve sportif bir hava yakalanması önem kazanıyor.

Mini etek

Mini etek moda dünyasında bir kez daha zaferini ilan edecek.Chanel'den Miuccia Prada, Stella McCartney ve Karl Lagerfeld, Gucci'den Tom Ford ve Balenciaga'dan Nicolas Ghesquière gibi tasarımcılar mini eteklere enerjik ve modern bir hava katmakta son derece başarılılar.

Dar etek

Ellilerin modasını anımsatan, dizleri saran dar etekler, mini eteklerin ötesinde, erkeksi giyime bir örnek oluşturacak. Kazak ya da gömlekle harika görünen bu etekler kadınsı çizgiler taşıyan bir ceket ve elde bir çantayla son derece iyi tamamlanıyor.

Dökümlü bluzlar

Büyük, daha büyük, en büyük! Bedeninize bol duran bluzlerle sezonun üstten dökümlü, belden aşağısı dar çizgisini yakalamanız işten değil. Geniş kollu, fermuarlı veya kemerli olanları tercih edin.

Ayakkabı

Bu sezon topuklar ya çok yüksek ya da öyle alçak ki adeta yerle yeksan. Şehir ortamlarının vazgeçilmezlerinden olan siyah neredeyse fetiş haline gelirken, üzerinde sendelemeden durması büyük beceri isteyen topuklar ve genellikle köpek tasmalarında görülen dikenli topuklar da ayaklarda olacak. Tokalardan boncuklara, hatta bir çift seksi dudağa kadar taşıması cesaret isteyen süslemeler her yerde karşımıza çıkacak.

Çantalar

Çantalarda en baskın bahar trendi jimnastik salonunda bir hafta boyunca kullanacağınız eşyaları içinde taşıyabileceğiniz büyüklükte, sportif çantalar. Fermuar ve tokalara bol yer verilen punk akımı da ağırlığını hissettirecek. Kullanılan kumaşlar da iddiasız renklerdeki saten veya süet gibi yumuşak ve lüks cinsten. Elde taşınan çantalar akşamları yine revaçta olacak, öte yandan gündüz için tasarlanan daha dekoratif çantalar gece de kullanılabilecek.

Mini elbise

Giyinmenin en kısa yolu olan mini elbiseler sade ve spor tasarımlardan, vücuda oturan daracık kesimlere kadar çok sayıda seçenek sunuyor.

False