GeriModa Trendleri 100. yıl şerefine!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

100. yıl şerefine!

"Fenerbahçeliler'in şampiyonluk sevincini yaşadığı şu günlerde, Fenerium, 100. yıla özel İsviçreli Jaques Lemans firmasına tasarlattığı sınırlı sayıdaki tamamen el yapımı 18 karat altın ve safir kristalden yapılan kol saatlerini satışa sunuyor."

Sadece 100 kişinin sahip olabileceği 12 bin Euro'luk özel saatler hem maddi hem de manevi olarak nesilden nesile, babadan oğula geçecek değer taşıyor. Fenerbahçe camiasından ünlü isimlerin almak için şimdiden sıraya girdiği bu 100 özel saate kimlerin sahip olacağı ise merak konusu.

100. yıl şerefine üretilen "limited edition" 100 adet 18 ayar altın kol saati çok yakında Fenerbahçeliler'in beğenisine sunuluyor. İsviçreli seçkin saat firması Jaques Lemans tarafından 18 karat altın ve safir kristalden tasarlanan, otomatik kronograflı saatler, tamamen el yapımı. Fenerbahçeli ünlü isimlerin almak için şimdiden sıraya girdiği 12 bin Euro değerindeki bu çok özel sınırlı sayıdaki saate sahip olanların isimleri Fenerbahçe Spor Klübü'ne de kaydedilecek.

Şükrü Saraçoğlu'ndaki Fenerium Maraton mağazasında satışa sunulacak ve garanti belgesi dünyanın her yerinde geçerli olan 100. yıl saatleri önümüzdeki hafta Fenerium'da ve Fenerbahçe resmi internet sitesinde sergilenmeye ve satılmaya başlanacak.

False