Mahmud Var anısına turnuva

Güncelleme Tarihi:

Mahmud Var anısına turnuva
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 11:41

Mahmud Var anısına turnuva

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde bir süre önce kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Robinson Club ve TUI Hotels And Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Mahmud Var anısına golf turnuvası düzenlendi.
Mahmud Var anısına düzenlenen golf turnuvası Robinson Nobilis Golf Club'te gerçekleştirildi. Turnuvada aralarında Taurus Golf Club Başkanı Recep Turan, Titanic Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Ankara Golf Club Başkanı Mehmet Dora, Rixos Premium Otel Genel Müdürü Özgür Çinkılıç, Aspendos Anadolu Hastanesi Müdürü Mustafa Güzel, Cavit Yıldız, Mahmud Var'ın nişanlısı Cristina Schmuckek'in de aralarında bulunduğu 80 golfçü katıldı.
Taurus Golf Club Başkanı Recep Turan, "Kulübümüzün çok değerli üyesi Mahmud Var'ı geçen günlerde kalp krizi sonucu kaybettik. Ansını yaşatmak için bu yıl ilkini düzenlediğimiz golf turnuvasını geleneksel hale getireceğiz. Kendisi aramızda olamasa da onu gönlümüzde yaşatacağız" dedi.
Turnuvada A kategorisinde Vivet Channd birinci olurken, Emre Bahtoğlu ikinci, Hüseyin Alp üçüncü oldu. B kategorisinde ise Satiya Kuntze birinci, Kurtulu Gülşen ikinci, Mehmet Aygün üçüncü oldu. Dereceye girenler kupa ile ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!