Mahir Ünal'dan KSÜ'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mahir Ünaldan KSÜye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 16:47

Mahir Ünal'dan KSÜ'ye ziyaret

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMNARAŞ, (DHA) - AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ihtiyaçlarıyla ilgili Maliye Bakanı Naci Ağbal ile görüştüklerini belirterek, "İhtiyaçlarla ilgili gerekli kaynakların temini konusunda sayın Maliye Bakanımızla görüştük ve bazı sözler aldık" dedi.
Mahir Ünal, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ünal, Rektör Can'a hayırlı olsun dileklerini iletip yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Can ise ziyaretinden dolayı Ünal ve beraberindekilere teşekkür etti. Makamdaki ziyaretin ardından Rektör Niyazi Can, toplantı salonunda Mahir Ünal ve beraberindekilere KSÜ Tıp Fakültesi'yle ilgili brifing verdi.  Basına kapalı olarak gerçekleşen brifing sonunda bir değerlendirme yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şehre ikinci bir üniversite kazandırıldığını hatırlatarak hem KSÜ, hem de yeni açılacak olan İstiklal Üniversitesi hakkında istişarelerde bulunduklarını kaydetti. Ünal, şöyle devam etti:
"Özellikle tıp fakültesi hastanemizin sorunlarını dinledik. Maliye Bakanımız Naci Ağbal ile bir görüşme gerçekleştirdik. Tıp fakültesi hastanemizin ihtiyaçlarıyla ilgili gerekli kaynakların temini konusunda Sayın Maliye Bakanımızla görüştük ve bazı sözler aldık. Özellikle şehrin batısında ve doğusunda iki büyük hastanenin olması şehir için oldukça avantaj. Aynı zamanda tıp fakültesi hastanesi daha yüksek ihtisasıyla hem de özellikle benim dikkatimi çeken ameliyat oranlarında 2018'de yüze 100'lük bir artış söz konusu. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi hizmet verecek tıp fakültesi hastanemiz. Diğer taraftan da KSÜ'nün kütüphane binası, aynı şekilde tıp fakültesi eğitimi binası, kongre merkezi, üniversite caminin ihtiyaç duyduğu kaynakları da görüştük. İnşallah milletvekili olarak bizim önceliğimiz şehrimizin ihtiyaçlarını temin edecek çalışmaları yürütmek. Bunları da inşallah beraberce halledeceğiz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!