Mahallesine yol yapılan mahalleli kurban kesti

Güncelleme Tarihi:

Mahallesine yol yapılan mahalleli kurban kesti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 14:39

Mahallesine yol yapılan mahalleli kurban kesti

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) – SAMSUN'un Terme ilçesinde özellikle kırsal alandaki yol yapım çalışmaları vatandaşı memnun etti. Tamamlanan yol çalışmalarından memnun olan Kocaman Mahallesi sakinleri kurban keserek Başkan Şenol Kul’a teşekkür etti.

Terme Belediyesi, ilçe genelindeki yol hamlesine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Terme’nin farklı noktalarında çalışmalar yapan Terme Belediyesi ekiplerinin Kocaman Mahallesinde gerçekleştirdiği üç kilometrelik beton yol çalışması ve diğer hizmetleri yöre halkında büyük memnuniyet oluşturdu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, parti üyeleri, mahalle muhtarı Zeki Uzun ve mahalle halkı ile birlikte tamamlanan yolları inceledi. Mahalle Muhtarı Zeki Uzun mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirip kurban kesti. Mahalle halkı adına Başkan Şenol Kul’a teşekkür etti.

‘HAYAL GİBİYDİ, GERÇEK OLDU’

Terme için gerçekten bu güne kadar yapılmayan hizmetlerin Terme Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Muhtar Zeki Uzun “İnsanların can ve mal güvenliği için bu yollar çok önemli. Hayal gibiydi, bugün gerçek oldu. Mükemmel bir hizmet, takdir edilecek bir hizmet. Bu anlamda Kocaman Mahallesi halkının Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a ve belediye çalışanlarına şükranları var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

‘MODERN VE ÇAĞDAŞ TERME İÇİN’

Günü değil geleceği düşünen ve kurtaran bir Belediyecilik anlayışıyla çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kul, “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımızı istenilen refah seviyesine çıkartacağız. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Terme’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz. Çalışmalar Termemize ve Kocaman mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!