Mahalleli kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Mahalleli kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 21:21

22 yıl önce Erdal Yıldız ile evlenen Vildan S. şiddet gördüğü için geçen yıl boşandı.

Haberin Devamı

Eski eşinin kendisini ölümle tehdit etmesi nedeniyle korkan Vildan S., 4 ay önce Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan dayısının yanına sığındı. Ankara'da bulunan Erdal Yıldız eski eşinin nerede yaşadığını tespit etti. Ankara'dan Derince'ye gelen Yıldız, Vildan S.’nin oturduğu evin yakınındaki bir inşaata girerek gizlendi.

Vildan S. geçen cuma marketten ekmek alıp eve gittiği sırada Yıldız, arkasından gelerek ardı ardına bıçağı sapladı. Vildan S. boğazına ve kollarına aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Mahalle sakinleri müdahale ederek Yıldız'a engel oldu. Mahalleli, etkisiz hale getirdikleri Yıldız'ı polise teslim etti. Vildan S. mahalleli tarafından hastaneye kaldırıldı. S. yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından dün taburcu olurken Yıldız tutuklandı. 

DAHA ÖNCE DE BIÇAKLAMIŞ
2 çocuk annesi Vildan S. eşinin ölümle tehdit etmesi üzerine Ankara’dan kaçarak Derince’ye geldiğini belirterek şöyle dedi: “Eşim kısa bir süre cezaevine girdi. Evli bir çifti taciz etti. Cezaevinden çıktıktan sonra bana şiddet uygulamaya devam etti. 2006’da da beni bıçakla yaralamıştı ve o olaydan dolayı parmaklarımın ikisi tam tutmuyor.”

BAKMADAN GEÇME!