Mahalleli, kazalara tepki için eylem yaptı

Güncelleme Tarihi:

Mahalleli, kazalara tepki için eylem yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 16:32

Mahalleli, kazalara tepki için eylem yaptı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK / NURDAĞI (Gaziantep),(DHA)-  GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde, Sakcagözü Mahallesi sakinleri, sürekli kaza meydana geldiğini ileri sürdükleri yolu trafiğe kapatma eylemleri girişimler sonucu tatlıya bağlandı.

Nurdağı-Gaziantep karayolunun 30 kilometresinde Sakcagözü Mahallesi sakinleri, sürekli kaza meydana geldiğini ileri sürdükleri saklı bahçe mevkiinde bir araya gelerek yolu trafiğe kapatma girişimleri jandarmanın müdahalesiyle başlamadan tatlıya bağlandı. Mahalle sakinleri yapımı devam eden Gaziantep-Nurdağı D-400 karayolu çalışması nedeniyle sürekli kazaların yaşandığını, yolun çift şeritli duble yol olması isteklerini dile getirmek için eylem yaptılar. Yolu trafiğe kapatmak isteyen gruba jandarma tarafından izinsiz eylem yaptıklarını uyarısıyla dağılmalarını istedi.

Nurdağı jandarma komutanı Binbaşı Ali Sevindi ve Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır toplanan kalabalığa, yolun bir an önce bitirilmesi konusunda daha önce yetkililere ilettiklerini, yolun en kısa sürede tamamlanacağı sözü aldıklarını, kendisininde konun bizzat takipcisi sözü veren Yıldırır, gruba ikna ederek dağılmalarını istedi. Grup olaysız bir şekilde dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!