Mahalleden Meclis'e

Güncelleme Tarihi:

Mahalleden Meclise
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2015 01:11

18 yaşında azası olduğu Emek Mahallesi’nde 2 dönem muhtarlık yapan Kamer Gözaçık, mahalle tecrübesini Meclis’e taşımak istediğini belirterek, “Vatandaşın gözü, kulağı, sesi olacağım” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük mahallelerinden biri olan Çankaya’nın Emek Mahallesi’nde 2 dönem muhtarlık yaptıktan sonra, mahalle sakinlerinin de desteğiyle CHP’den milletvekilli aday adayı olan Kamer Gözaçık, yarın yapılacak ön seçim öncesinde şunları söyledi:
“18 yaşımda seçildiğim azalık görevinden bu yana mahalle ve mahallelimizin sorunlarıyla birebir ilgilendim. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar muhtar seçildikten sonra, vatandaşlarımızın ilgi ve desteği daha da arttı. Mahalli tecrübemi, meclise taşımamı; bir kadın olarak mecliste kendilerini temsil etmemi istediler. Onların teveccühüyle bu yola girdim. Hizmet etmek için hırslıyım.
Cumhuriyet Halk Partisi politikası, kadın haklarını savunmaktadır. Vatandaşlarımızın sorunlarını mecliste dile getirerek, çözüm için onların gözü, kulağı, sesi olacağım.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Haberin Devamı

Aday adaylık sürecinde gerek parti üyelerimize gerekse de seçmenlerimize yönelik çalıştık. 55 ilde ön seçime gidiyoruz. Öncesinde çalışan ve sonrasında da çalışmaya devam edecek olan partililerimize çok teşekkür ediyorum. Ön seçim halkımıza coşku ve heyecan verdi. Bu coşku ve heyecan, genel seçime kadarki süreçte parti emekçilerimiz için de motivasyon kaynağı olacaktır. Şüphesiz, ön seçim parti içi demokrasinin vazgeçilmezidir. Partimiz, Türkiye’nin kuruluşundan bu yana sürdürdüğü demokrasi anlayışını, ülkenin kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimlerine giden süreçte bir kez daha gösteriyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!