Mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı

Güncelleme Tarihi:

Mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:00

Mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN’da, yollarının bozuk olduğunu öne süren mahalle sakinleri tepki için eylem yaparak, yolu ulaşıma kapattı.

Öğlenden sonra Yunus Emre Mahallesi’nde oturan mahalle sakinleri, yollarının bozuk olduğunu öne sürerek yolu trafiğe kapattılar. Toplanan mahalleli yola tahta ve çöp kutularını koyarak yolu trafiğe kapattılar. .

Uzun süredir yollarının bozuk olduğunu, kışın çamur yazın ise tozdan bıktıklarını belirten mahalle muhtarı Hüseyin Hazar, “Şuanda yolumuz bozuk kışın çamurdan yazın tozdan vatandaş çok rahatsız oluyor. Defalarca belediyeye bildirdik şunda dilekçem orada bende de var ama bugün diyorlar yarın diyorlar” dedi.

Trafiğe kapanan yoldan geçmek isteyen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polisler geldi. Polisler tarafından ikna edilemeye çalışılan mahalleli sakinleri ikna olmamasının üzerine olay yerine gelen Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zeynal Abidin Sağlam, en kısa sürede yolda çalışma yapılacağının ve sorunun giderileceğinin sözünü verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!