MAGİAD Başkanı Ali Toksoy oldu

Güncelleme Tarihi:

MAGİAD Başkanı Ali Toksoy oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 17:38

MAGİAD Başkanı Ali Toksoy oldu

Haberin Devamı

MARMARİS Genç İşadamları Derneği'nin (MAGİAD) tek listeyle gidilen olağan genel kuruland, akaryakıt istasyonu ve konaklama tesisi sahibi 35 yaşındaki Ali Toksoy başkanlığa seçildi.

MAGİAD 7'inci genel kurulunda, slayt gösterimiyle hayata geçirilen projeler ve çalışmalar anlatıldı. Daha sonra geçilen oylamada sandık başına giden üyelerin oylarının tamamını alan tek aday işadamı Ali Toksoy başkanlığındaki yönetim Caner Torunoğulları, Mustafa Gökmen, Ali Silin, Tarkan Çilingir, İdris Uçar, Süleyman Yıldız, Ertuğrul Özcan ve Pınar Altuntaş'tan oluştu.

Başkan seçilen Ali Toksoy, "Yeni yönetimimizle bir aile gibi çalışarak Marmaris'e katma değer katmak için mücadelemizi devam ettireceğiz. Derneğimizin çeyrek asırlık dönemine geldiği şu günlerde ekibimle görevi devralmak onur ve gurur verdi. MAGİAD olarak şehrimize katkı koymak için herkese eşit mesafede olacağız. Ayırım yapmadan birleştirici olmayı hedefliyoruz. MAGİAD'ın tek amacı Marmaris'in projelerine ve gelişmesine katkı koymaktır. Birleştirici olurken ve ilçemizin gelişmesine katkı koymayı planlarken herkesin el vermesi önemlidir. Gönüllü çıktığımız bu yolda hedef daha iyi bir Marmaris" dedi.

Görevi devreden MAGİAD'ın ilk kadın Başkanı Meral Tuncer Argül de, "Bu bayrağı onurlu bir şekilde devrediyorum. Marmaris'in gelişmesine katkı koymak için hayata geçirdiğimiz projelerde destek veren herkese teşekkür ederim. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kongre sonunda, pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!