Boy George geliyor

J&B, eşi benzeri görülmemiş bir partiye hazırlanıyor.

Uçakta başlayıp Kapadokya’da devam edecek partide, davetlileri birbirinden ilginç sürprizler bekliyor. Partiyi, tarzı ve ilginç kostümleriyle bir dönemin simgelerinden olan Boy George, DJ setiyle Kapadokya’da başlatacak. 31 Mayıs’ta gökyüzüne yükselen balonlarda start alacak olan organizasyonda, Boy George’un yanı sıra Sombionx & Lindsay de canlı performans sergileyecek. Peri Bacaları’nın arasında, ıssız Aşk Vadisi’nde gerçekleşecek etkinlik, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. J&B Start A Party, Kapadokya’da, göğe yükselen balonlarda son bulacak.

Bir poz daha

Önceki gece Etiler Şamdan’da DJ Salih Saka’nın doğum günü partisi vardı. Nurettin Hasman ile kız arkadaşı Eda Taşpınar da davetliler arasındaydı... Taşpınar, gazetecilerin ricalarını kıramadı ve dakikalarca kapı önünde poz verdi. Diğer konukların fotoğraf çekiminin tamamlanmasını beklediği için kapı önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu gören Ceylan Pirinçcioğlu da, sonunda Nurettin Hasman ile Eda Hanım’ı içeri almak zorunda kaldı.

Yaz sezonuna hazırlanıyorlar

Yaz yaklaşıyor, sıcaklar yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Kadınlar, cilt ve vücut bakımlarını yaptırmak için estetik ve güzellik merkezlerinin kapısını aşındırmaya başladı. Örneğin Gül Ergi, yarın Sapanca’daki Richmond Nua Wellness-SPA’ya gidecek ve bir hafta sürecek programa katılacakmış. Orada Oksijen O2 yüz bakımından yaptıracak olan Gül Hanım, bu özel kür sayesinde insanın kendini en az 10 yaş genç hissettiğini söylüyor. Arte Tahir’e gelince... O da sık sık Levent’teki Dr. Beyhan Zeybek Ataç’ın sahibi olduğu Plusmed Güzellik Merkezi’ne uğruyormuş.

Siftahı Toner yaptı

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in içinde, işletmeciliğini İzzet Çapa’nın üstlendiği Long Table (uzun masa) adında bir restoran açıldı. Otelin ortağı Mustafa Toner de açılışı haftalardır merakla beklenen restoranda önceki akşam bir davet verdi. 70 kişinin ağırlandığı, Eda Taşpınar, Serra Tokar, Yasemin-Jefi Kamhi, Serap-İskender Atakan, Esra-Sinan Gürsoy ve Banu Birkan’ın da konuklar arasında bulunduğu bu davetle, Long Table hareketli gecelerin startını verdi.

Bu sergide kredi kartı geçerli

Tasarımcı Zeynep Erol’un yeni sergisi "Cosmic Dance" önceki akşam İTÜ Taşkışla’da açıldı. 100 parça kolye, yüzük, küpe ve bileziğin yanı sıra bronz heykellerin de yer aldığı serginin açılışına Bettina Machler, Yasemin Kamhi, Ayşegül Cinisli, Tilda Tezman, Gülin Öngör, Mehmet Günyeli, Şebnem-Celal Çapa, Candan-Erdem Kıramer, Sinem Güven gibi pek çok tanınmış sima katıldı. Günün en ilginç olayıysa fiyatları 300 ile 5000 Euro arasında değişen takılardan almak isteyenlere kredi kartı kolaylığı sağlanmasıydı. Bir görevli, gün boyunca elindeki POS makinesiyle davetliler arasında dolaşıp, kredi kartıyla ödemeleri kabul etti. Modern çağa ayak uyduran bu ilginç sergi, 18 Mayıs’a kadar Teşvikiye’deki Zeynep Erol Takı Galerisi’nde açık kalacak.

Bir görevli, gün boyunca elindeki seyyar POS makinesiyle davetliler arasında dolaşıp, kredi kartıyla ödemeleri kabul etti.

Ritz’de tanıtım

İrfan Koç tarafından 1987’de kurulan Onko Koçsel ilaçları, önceki gün The Ritz Carlton Oteli’nde bir tanıtım yaptı. İthal edilen yeni ürünün tanıtımının yapıldığı organizasyon, sağlık sektörünün önde gelen isimlerini buluşturdu.

Saka 40 oldu

Yıllarca Etiler Şamdan’da DJ’lik yapan Salih Saka, 40’ıncı yaşını da o mekanda yakın dostları ve Şamdan müdavimleri ile birlikte kutladı. Şebnem Dinçgör, Eda Taşpınar, Nurettin Hasman’ın da davetliler arasında bulunduğu partiye Saka şalvarla geldi. Onu bu halde görenlerin aklına ilk gelen ise yıllarca sahneye şalvarla çıkan, günlük yaşamında da yine bu favori kıyafetinden vazgeçmeyen Cem Yılmaz oldu.

Yarış başlıyor

İlk olarak 2003 yılında düzenlenen Türkiye Offshore Şampiyonası, ulaştığı başarı sayesinde üç yıl gibi kısa sürede, Dünya Motonautique Federasyonu tarafından "uluslararası şampiyona" ilan edilmişti. Yarışlar, bu yıl da 3 ve 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. İstanbul Offshore Başkanı Uğur Işık ise şampiyona öncesi iki ayrı davet verecek. İlk davet bu akşam Blackk adlı gece kulübünde, ikincisi ise yarın Çırağan Sarayı’nda yapılacak.
Yazarın Tüm Yazıları