Onun çocuğunu taşıyacağım için çok mutluyum

Önceki akşam Yağmur Atacan’la evlenen Pınar Altuğ, evlilik cüzdanını havaya kaldırarak çığlık attı.

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, önceki akşam 400 kişinin davetli olduğu Maslak Refresh Venue’de yapılan nikah töreni ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini 10 kişilik arkadaş grubu yaptı. Pınar Altuğ’un nikah şahitliğini Zeynep Deldağ, Melisa Basut, Yael Debayar, İzak Bilmen ve Rahşan Anter; Yağmur Atacan’ın şahitliğini ise Cihan Yenici, Cihan Uzunhekim, Erman Pakman, Baran Öneren ve Alper Çağrı Önal yaptı. Altuğ’un gelinliği Perihan Akı imzası taşırken, Atacan ise Ermenegildo Zegna marka damatlık giydi. Nikah öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Altuğ-Atacan çifti, düğün sonrası 5 günlük kısa bir balayı için Paris’e gideceklerini açıkladı.

Babamın işleri vardı

Nikah törenine babasının katılmaması hakkında konuşan Yağmur Atacan, "Babam işlerinden dolayı gelemedi. Ben de kendisini zorlamadım. Kendisini sıkboğaz etmek istemedim" dedi. Hayalindeki düğün için uzun zamandan beri uğraştıklarını söyleyen Pınar Altuğ, "Her şey hayalimdeki gibi olsun diye uğraştım. Bugün ikimizin de karnı ağrıyor. Şahitler ikimizin de yakın arkadaşları. Bugün çok heyecanlıyım. Yağmur’un soyadını ve onun çocuğunu taşıyacağım için çok mutluyum" diye konuştu. Çiftin nikah törenine katılanlar arasında Esin Moralıoğlu, Kutsi, Betül Şahin, Aysun Kayacı, Fatih Aksoy, Ebru Şallı, Ali Sunal, Zeyno Gönenç, Aylin Arasıl, Bekir Aksoy, Sinem Kobal Mustafa Sirmen, Yasemin Ergene, İzzet Özilhan, Didem Uzel, Tamer Karadağlı, Uğurkan Erez gibi isimler de vardı.

Sinem Kobal uzun süredir birlikte olduğu Mustafa Sirmen’le düğüne katıldı. Davete el ele gelen sevgililerin önümüzdeki yaz aylarında evlilik düşündükleri konuşuldu.

Aysun Kayacı ayrıldığını söylediği sevgilisi Ozan Sevindik’le düğüne geldi. Kayacı yeşil renkli, göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti.

Pınar Altuğ’un menajeri İlkay Tuna, kadim dostu Songül Çavuşoğlu’yla birlikte geldi.

Esin Moralıoğlu, tavus kuşu tüylü elbisesiyle nikaha katıldı.

Duayenler podyuma çıktılar

Türk Böbrek Vakfı için yardım amaçlı düzenlenen, ünlü moda tasarımcısı Mehmet Köymen’in hazırladığı "Türkiye’nin Aydınlık Yüzü" adlı defile, eski ünlü mankenleri ve tanınmış isimleri bir araya getirdi... Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk’in himayesinde Conrad Otel’de düzenlenen, Halit Kıvanç ve Berna Laçin’in sundukları defileden elde edilen gelirle iki böbrek hastasının böbrek nakil masrafları karşılanacak.

Bir döneme damgasını vuran, 80’li yılların ünlü mankenleri ve o dönemin tanınmış isimlerini podyumda hayır amaçlı olarak bir araya getiren defileyi izleyenler arasında Semra Özal, Işılay Saygın da vardı. Nebahat Çehre, Lale Belkıs, Şenay Akay, Deniz Zorlu, Sanem Balcı, Fatma Yaman, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, İlgi Gövsa, Merve İldeniz, Aylin Arasıl, Ebru Güzel, Sinemis Candemir, Tuğçe Güder, Amira Alaz, Başak Gürsoy, Esin Moralıoğlu, Semra Tınaz, Ebru Şallı, İsmet Özhan, Paşan Yılmazer, Başak Gürsoy gibi tanınmış isimler de podyuma çıktı.

Brooklyn Belediye Başkanı hayran kaldı

City’s Alışveriş Merkezi içindeki It’s a Joke adlı mekan önceki gün önemli bir konuk daha ağırladı. Açıldığı günden beri İstanbul’u ziyaret eden birçok ünlü işadamını ağırlayan mekanda, City’s’in sahibi Mehmet Gülaylar ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz ve eşi Jenny Markowitz ile akşam yemeği yedi.

Prof. Dr. Mustafa Öz ve eşi Suna Öz de yemekte başkanlara eşlik etti. Mustafa Sarıgül’le mutfağı gezen Marty Markowitz, çok beğendiği yemekler için It’s a Joke ekibine teşekkür etti. Hatıra olarak mekanın mönüsünü alan Marty Markowitz en çok İskender kebap salatasına hayran kaldığını söyledi.

2008 MODEL KAMHİ

Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Bernard Emie, 27. İstanbul Film Festivali onuruna önceki gece Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda bir davet verdi. Yerli ve yabancı yüzlerce konuğun ağırlandığı davete Ulusal Yarışma Jüri Üyesi Nurgül Yeşilçay da katıldı. Fransız Sarayı’ndaki davete katılan Jack-Tuli Kamhi çiftini uzun zamandır gecelerde görmüyordum. Tuli Hanım’ın yeni çehresiyle en az 10 yaş gençleşmiş görüntüsü dikkatimi çekti.
Yazarın Tüm Yazıları