Bıyıklarını kızıla boyadı

Cemil İpekçi ile arkadaşı Bekir Coşar’a geçtiğimiz gün Swissotel’deki bir davette rastladım.

Ünlü modacıya bakar bakmaz dikkatimi çeken şey ise bıyıkları oldu. İpekçi, yıllardır simsiyah olan bıyıklarını kızıla boyatmıştı. Ama bana kalırsa, yakınlarının bu yeni renge alışması biraz zaman alacak.

Sortie için özel jetiyle geliyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Julio Iglesias, Kuruçeşme’deki Sortie’nin açılışında sahne almak üzere Türkiye’ye geliyor. Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, Iglesias’ın 26 Mayıs günü özel jetiyle İstanbul’a geleceğini ve aynı akşam geçtiğimiz günlerde hizmete soktuğu Bar Code’da akşam yemeği yiyeceğini söyledi. City’s Alışveriş Merkezi içinde bulunan Bar Code’daki yemekte, Iglesias’a Serdar Bilgili, Ahmet Hotiç, Hıncal Uluç ve Ertekin’in de arasında bulunduğu bir grup eşlik edecekmiş. Ünlü şarkıcı, ertesi akşam ise Sortie’de olacak ve 27 Mayıs’taki açılış davetinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacakmış.

Mücevher pastalar moda

Cikare, Gamze Aktan ile ortağı Güniz Dalver’in değerli taşlar kullanarak hazırladıkları mücevher pastaları sayesinde büyük sükse yaptı. Butik catering hizmeti veren Cikare’nin müşterileri arasında Feryal Gülman, Fatih Terim, Monik Benardete, Kaya Çilingiroğlu, Mehmet Ali Erbil gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış isimler de yer alıyor.

Dur durak bilmiyor

Kuaför salonları zinciri MOS, 2008 yaz kataloğunda Atilla Saral ile çalıştı. Saral, MOS’un katalog çekimi için geçtiğimiz günlerde elinde purosu, mor renkli fuları ve Sevan Bıçakçı tasarımı yüzüğüyle objektif karşısına geçti. Ünlü manken, bu arada Kemerburgaz’da açtığı dürümcüsü için frenchaising başvurularını da değerlendiriyormuş. Kararını ise yaz sezonu başlamadan verecekmiş.

Önce İstanbul sonra Londra

İstanbul Modern, ev sahipliği yaptığı "Tasarım Kentleri" sergisinde, 19. yüzyılın ortalarından günümüze çağdaş tasarımın serüvenini yansıtıyor. Dünya tasarım anlayışını değiştiren en önemli tasarımcıların yapıtlarının yer aldığı ve İstanbul’un ardından Londra’da sanatseverlerle buluşacak olan serginin açılışı 22 Nisan’da yapılacak. İstanbul Modern’in Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, serginin Londra Tasarım Müzesi ve İstanbul Modern’in işbirliğiyle gerçekleşeceğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları