Fedon sosyeteyi oynattı

Mehmet-Nihal Cansun ile Ceri-Monik Benardete çifti, geçtiğimiz akşam Zorba Taverna’da dostları için bir davet verdi.

Geceye Heves Ekinci, Nursen Gündüz, Feryal-Kemal Gülman ve Ahu Aysal’ın da arasında bulunduğu yaklaşık 60 kişilik bir grup katıldı.

Şarkılarıyla herkese keyifli anlar yaşatan Fedon, ayrıca tüm davetlilere tek tek şarkılar okuttu, sirtaki ve zeybek oynattı. Fedon’un mikrofon uzattığı isimler arasında Monik Benardete, Nursen Gündüz ve Feryal Gülman da vardı. Davetin en büyük sürprizi ise Mehmet Cansun’un sahneye çıkarak birçok şarkıyı kusursuz şekilde yorumlaması oldu.

City’s’de bir İtalyan

İtalya’nın ünlü restoran zinciri Pastarito, Nişantaşı City’s içinde de bir şube açtı. Geleneksel İtalyan mutfağının çok özel lezzetlerini servis eden Incontro Pastarito, yemekleri kadar dekorasyonuyla da iddialı... Televizyon ekranlarından tanıdığımız Ebru Keser Erda, iki ortağıyla beraber Incontro Pastarito’yu Nişantaşı’na taşımaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "En büyük iddiamız lezzetimiz. Pastarito’yu daha da büyütmeye kararlıyız" dedi. Mekanın her gün 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet verdiğini de ekleyeyim.

Zor günde Aksu’nun yanında

Aysel Gürel’in Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninde müzik dünyasının dev isimlerine rastladım. Bu vefalı dostlar arasında Sezen Aksu da vardı. Sanatçı, cenazeye oğlu Mithat Can ve onun kız arkadaşı İlhem Khodja ile birlikte gelmişti. Yaşadığı acı nedeniyle ayakta durmakta bile güçlük çeken Aksu’yu, müstakbel gelini bir an olsun yalnız bırakmadı. İlhem Khodja, tören boyunca sanatçının yanında durarak ona destek oldu.

Tadım gecesinde buluştular

Prestijli viski markalarından Chivas Regal, İstanbul’un elit isimleri için bir tadım gecesi düzenledi. Gümüşsuyu’ndaki Topaz Restaurant’da gerçekleşen tadım gecesine Chivas Regal 18’in yaratıcısı Colin Scott da katıldı. Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Buket-Hayrettin Taşdelen, Nilgün-Erhan Dumanlı, Eda Taşpınar, Nurettin Hasman, Ece Şirin, Fulya Cinisli gibi ünlü isimlerin de bulunduğu gecede viski şişeleri birbiri ardına boşaldı.

PowerTurk ödülleri sahiplerini buldu

Cem Hakko ile kız arkadaşı Ronit Gülcan’ın ev sahipliğini yaptığı PowerTurk Müzik Ödülleri töreni, önceki akşam düzenlendi. Gala gecesine, aralarında Burhan Öçal, Bengü, Samim Baki, Ediz Elhadef, Jale Yılmabaşar, Çağla Kubat, Sibel Kutman, Mehmet-Şehnaz Tuna, Nil Karaibrahimgil, Sema Çelebi, Serra Tokar, Gökhan Tepe, Ceylan-Zuhal Pirinçcioğlu, Özgün, Demet Akbağ-Zafer Çika gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk olarak sponsor firma Pepsi’nin hazırladığı Pepsi Özel Ödülü verildi. Ödül, Pepsi reklamlarında oynayan Aysun Kayacı ve Pepsi Pazarlama Müdürü Uğur Öğlü tarafından Nil Karaibrahimgil’e sunuldu. Ödülü vermeden önce bir konuşma yapan Aysun Kayacı, son Pepsi reklamında birlikte oynadığı ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü söz yazarı Aysel Gürel’i anarak, "Sevgili Aysel Gürel’i burada sevgi ve saygı ile anmak istiyorum. Keşke kendisi aramızda olsaydı ve ödülü beraber verseydik. Onunla çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum" dedi. En İyi Web Sayfası ödülünü ise www.kenandogulu.com.tr adresi ile Kenan Doğulu kazandı.

ÖDÜL LİSTESİ

n En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Sıla

n En İyi Kadın Sanatçı: Şebnem Ferah

n En İyi Erkek Sanatçı: Yalın

n En İyi Albüm: Yalın / Herşey Sensin

n En İyi Sanatçı Web Sayfası: Kenan Doğulu

n En İyi Video: Nil Karaibrahimgil / Bu mudur?

n En İyi Çıkış Yapan Video: ENBE Orkestrası & Mustafa Ceceli / Unutamam

n En İyi Düet: Gripin-Emre Aydın

n En İyi Grup: Mor ve Ötesi

n En İyi Konser Performansı: Şebnem Ferah

n En İyi Şarkı: Gripin-Emre Aydın / Ben Sensiz İstanbul’a Düşmanım

n Özel Onur Ödülü: Aysel Gürel

İşadamlarının İzmir’deki adresi

İş seyahatinde bulunanların beklentilerine cevap verecek şekilde tasarlanan 5 yıldızlı iş oteli Mövenpick Hotel İzmir, sonunda kapılarını açtı. Bu, İstanbul ve Bodrum’dan sonra uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts tarafından Türkiye’de işletilen üçüncü otel oldu. İzmir’in merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Mövenpick Hotel İzmir, iş ve alışveriş bölgesine, Uluslararası İzmir Fuar Alanı’na yürüme mesafesinde, Adnan Menderes Havaalanı’na ise 18 km. uzaklıkta...

Son yapıtlarıyla yine İstanbul’da

Çağdaş resmin genç ve önemli isimlerinden Nick Andrews, geçtiğimiz yıl "Batı Gökleri" adlı sergisiyle İstanbullu sanatseverlerle buluşmuştu. Gücünü detaylardan alan özgün resim anlayışıyla dikkatleri çeken Andrews, son yapıtlarıyla bir kez daha Türkiye’de olacak. Nick Andrews’un birey-mekan ilişkisine odaklandığı yapıtlarından oluşan "Uğrak Yeri" adlı yeni sergisi, 7 Mart-5 Nisan tarihleri arasında Teşvikiye Sanat Galerisi’nde açılacak.
Yazarın Tüm Yazıları