13 Mart’ta anne oluyor

Murat Ersönmez-Sinem Güven çifti, bebeklerini ne zaman kucaklarına alacaklarını doktordan kesin olarak öğrenmiş.

Sinem Hanım, 13 Mart günü anne oluyormuş. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladığım çift, heyecanla doğumu beklediklerini ve bebeklerine kavuşmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Prömiyeri İzmir’de yapacak

İclal Aydın’ın "Hayat Bir Kere" adlı iki perdelik tek kişilik gösterisinin prömiyeri, 19 Kasım akşamı saat 20.30’da, İzmir’deki Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek. Hayatın anlamını konu alan oyunun İzmir’de başlamasını özellikle isteyen Aydın, daha sonra çıkacağı turne kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Antalya’ya da gidecek.

Ayrılık yaramış

Serra Tokar, Osman Merzeci’den geçtiğimiz ay boşanmıştı. Ancak boşanmaları onları düşman yapmadı. Eski eşler, ayrılmış olsalar da bir araya gelmekte sakınca görmüyorlar. Ve bu huzur Tokar’ın dış görünümüne de yansıyor. Serra Hanım’la geçtiğimiz akşam Enrique Iglesias’ın konserini izlemek üzere gittiği Abdi İpekçi Arena’da karşılaştım. Konseri Maria Eliyeşil’le birlikte izleyen Serra Tokar, pek çok yaşıtına göre de hayli formda görünüyordu.

O da şaşırmış

Levent Kızıl’ın eşi Sema Kızıl, önceki akşam Swissotel’de düzenlenen düğünün konukları arasındaydı... Tören sonrası dostlarına, kız kardeşi Nilgün Delikan’ın kısa sürede ne kadar çok kilo verdiğini uzun uzun anlattı Kızıl... Estetik operasyonların da yardımıyla hızla forma giren kardeşindeki büyük değişim, söylediğine göre Sema Hanım’ı bile şaşırtıyormuş.

Ortak oldular

Estetik alanındaki tüm yenilikleri Türkiye’ye taşıyan Şah Yaycı ile "yaşlanmayı durduran hekim" olarak tanınan Dr. Mustafa Karataş, sonunda ortak oldu ve kendi kliniklerini açtı. Son teknoloji ile donatılmış Dipnot Nişantaşı adlı bu kliniğin en önemli uygulamalarından biri de kişiye özel bir aylık diyet ürünleri.

Alışkanlığından vazgeçti

Aslı Üstünkaya, modayı yakından takip eden bir isim... Yeniköy’de rahmetli babası Mehmet Üstünkaya’dan kalan yalıda yaşayan Aslı Hanım, alışverişlerini ise genellikle internet üzerinden yapar. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladığım Aslı Hanım, internet alışkanlığını o günlük askıya almış ve alışveriş için Beymen’e gelmişti. Günün sonuna doğru Beymen Brasse-rie’de oturup bir de kahve içen Üstünkaya, mavi deri ceketi ve gri spor ayakkabılarıyla spor şıklığın temsilcisiydi o gün...

Eşofmanlı patron

Gökhan Çarmıklı ile yakın dostu Cem Kalyoncu, geçtiğimiz aylarda ortak olarak İzmir’de bir projenin startını vermişlerdi. İkili, inşaatı devam eden "7800 Çeşme" adlı bu proje nedeniyle son dönemlerde sık sık İzmir’e uçuyor. Çarmıklı, geçtiğimiz hafta sonu yine işlerinin başındaydı. Aynı tarihlerde düzenlenen "En Büyük Balık Yakalama" yarışını da kaçırmak istemeyen işadamı, objektifimize her zamanki gibi takım elbisesiyle değil, eşofmanları ile takıldı bu kez...

Sıra kardeşimde

Conrad Otel’in sahibi ve Turcas Holding’in patronu Erdal-Belkıs Aksoy’un kızları Banu, geçtiğimiz yıl Işık-Tülay Tarakçıoğlu çiftinin oğlu Aykut ile evlenmişti. Çifte önceki akşam Swissotel’deki bir davette rastladım. Banu Hanım, artık evlilik sırasının kardeşi Batu Aksoy’a geldiğini söylüyordu arkadaşlarına... Bu arada Batu Bey’in de üç yıldır flört ettiği Ayşe Çavuşoğlu ile her an nikah masasına oturabileceği gelen haberler arasında...

Penso’dan Fransız usulü

Dekorasyon ve mutfağı ile modern Fransız cafe/restaurant anlayışının temsilcisi olan Cafe Clementine, geçtiğimiz gün Mayadrom Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Levent Penso’nun ilk olarak 1998’de Çağlayan Homestore’da açtığı Clementine, romantik ve genç tarzıyla alışveriş merkezinin yeni lezzet durağı olacak gibi görünüyor. Akşam saatlerinde DJ performansının ön plana çıkacağı mekanda, yemekler de dekorasyon kadar iddialı. Cafe Clementine, pazar kahvaltıları için de keyifli bir alternatif...

Ayakkabıya dikkat

Eda Taşpınar ne yapıp ediyor, dikkat çekmeyi, kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz akşam Esra Gürsoy’un, temsilcisi olduğu "Fusion Beauty" güzellik ürünlerinin tanıtımını yaptığı İstinye Park’ın Boyner mağazasındaydı Taşpınar... Yine yapacağını yapmış, herkesin ilgi odağı olmuştu. Nasıl derseniz; ilginç ayakkabılarıyla! Eda Hanım, yalnızca kovboy çizmelerinde görmeye alışık olduğumuz mahmuzlarla süslenmiş şık topuklu ayakkabıları ile bir kez daha herkesi şaşırttı.
Yazarın Tüm Yazıları