Harun Tan’dan pahalı jest

Harun Tan, eşi Ebru Şallı’ya geçtiğimiz ay 2008 model bir otomobil hediye etti. Tan, Dodge marka otomobilin plakasını da özel olarak seçti ve Ebru Hanım’ın adının ilk harfi olan E’de karar kıldı.

Önceki gün Beymen’den alışveriş yaparken rastladığım çift, alışverişin ardından yeni araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Ülkemi özlediğim için döndüm

Amerika’dan kesin dönüş yapan Meltem Cumbul, önceki gün ablası Funda Alkan’ın resim sergisinin açılış kokteyline katıldı. Toprak Holding Sanat Galerisi’ndeki sergi açılışı sırasında ablasını yalnız bırakmayan Meltem Cumbul, Amerikalı erkek arkadaşından ayrıldığı için Türkiye’ye döndüğü yorumlarına ise şu yanıtı verdi: "Amerika’dan sevgilimden ayrıldığım için değil, ülkemi özlediğim için döndüm. Ayrıca yeni bir diziye başlayacağım. Şimdilik sadece çok kaliteli bir drama olacağını söyleyebilirim."

Ortaklar molada

Bettina Hakko ile Candan Kramer’in sahibi olduğu şirket, son dönemde önemli organizasyonlara imza attı. Bunlardan biri de Düçem Ekinci-Jeremie Trigano çiftinin Çırağan Sarayı’ndaki muhteşem düğün töreniydi... Çalışkan ortaklara önceki gün Nişantaşı’nda rastladım. Günü bitirmiş, iş yorgunluğunu atmak üzere Beymen Cafe’ye girmişlerdi.

Yunanlılar isim hakkını istiyor

Nişantaşı’daki City’s adlı alışveriş merkezinde aralık ayında açılacak "Komşu Exspress" için, patron Kemal Koç’un İtalya’dan 15 bin dolara özel bir fırın getirttiğini yazmıştım. Koç’un söylediğine göre bu fırın 15 değil, 10 bin dolara mál olmuş. Sanılanın aksine Atina’da şubeleri yokmuş. Yunanlılar isim hakkını istemiş ama Kemal Bey henüz onlara net bir yanıt vermemiş.

Kafamı patlatırsam parasını sizden alırım

Levent’teki Şans Restoran’ın sahibi Cüneyt Kurt, önceki akşam Ortaköy’deki Blackk Bar’da DJ’lik yaptı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partiye, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, Ayşe Hatun Önal, Okan Tapan, Elif Edes, Tuba Ünsal, Kaan Boyner gibi pek çok ünlü katıldı. Gecenin sonunda ise içeriden çıkanlarla kapıda bekleyen gazeteciler arasında tam bir köşe kapmaca yaşandı. Okan Tapan, sevgilisi Elif Edes, Tuba Ünsal ve Kaan Boyner, gazetecilerin ön kapıda olduğunu duyunca mekánı arka kapıdan terk etti. Sevgilisi Eda Taşpınar’la mekandan el ele çıkan Nurettin Hasman ise patlayan flaşlar karşısında gazetecilere "Eğer buradan düşüp kafamı patlatırsam, parasını sizden alırım" diye çıkıştı.

Nişantaşı tutkunu

Nişantaşı, iş ve sanat dünyasının ünlü simalarının her gün uğramadan edemedikleri bir semt. Dolayısıyla da günün her saati hareketli... O sokaklarda birkaç yüz metre yürüyüp de herhangi bir ünlüye rastlamamak neredeyse imkansız... Geçtiğimiz gün bunu bir kez daha test ettim; sonuç beklediğim gibi oldu. Öğle saatlerinde Atiye Sokak’tan Beymen Brasserie’ye doğru yürürken, Derin Mermerci’nin otomobilinden indiğini gördüm. Meslektaşlarım da hemen çevresini sarıverdi. Durumdan rahatsız görünmeyen Mermerci, basın mensuplarına sıcak pozlar verdikten sonra yoluna devam etti.

Anne-kız alışverişte

Önceki gün Nişantaşı’nda rastladığım isimler arasında Gül Dürüst ile kızı Şirin Yalçın da vardı. Bayram tatilini yeni teknesiyle Ege ve Akdeniz’i dolaşarak geçiren Gül Hanım, Neşet Yalçın’la evli olan kızı Şirin Hanım’ı da alıp alışverişe çıkmıştı. Üç çocuk, üç de torun sahibi olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikket çeken Gül Dürüst ile kızı Şirin Yalçın, o gün gardıroplarına yeni sezondan pek çok kıyafet ekledi.
Yazarın Tüm Yazıları