Şehirde zayıflatacak

Toprak Sanat Galerisi ile düzenlediği sergilerle adından söz ettiren Ayfer Toprak, şimdi de sağlık sektörüne el attı.

Haberin Devamı

Uzman Dr. Ender Saraç ile ortak olan Toprak, Zincirlikuyu’daki Avantgarde Otel’de gerçekleştirecekleri sağlıklı zayıflama programını düzenlediği bir davetle tanıttı.

Dükkandan hediye araba

Roman mağazaları kurucu ortaklarından işadamı Muharrem Toplusoy, giyimden aksesuvara, tekstilden kozmetiğe, dekorasyondan küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı birçok ürünün satıldığı Vip Dükkan adlı online özel bir alışveriş sitesi kurmuştu. Vip Dükkan’da satılan ürünlerin tanıtımı için objektif karşısına geçip modellik bile yapan Toplusoy, şimdi de ortağı Oğuz Şenol’la online özel alışveriş siteleri arasında bir ilki gerçekleştirerek üyelerine BMW 1.16i kazanma fırsatı sunuyor. 1 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında 75 TL’lik alışveriş yapan herkes çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

Haberin Devamı

Eğlenceyi Kemerburgaz’a taşıdı

İstanbul eğlence hayatının duayenlerinden Cüneyt Kurt, Kemerburgaz Göktürk’te “Barbistt” adında bir mekan açtı. Cüneyt Kurt’un zaman zaman DJ kabinine geçtiği Barbistt’te bu akşam dünya müziklerinin en seçkin örneklerinden oluşan özel repertuvarıyla Kubilay Kan sahneye çıkacak.

İmaj danışmanı

Coco Clemen-tine’de düzenlediği partilerle adından söz ettiren Verda Penso, İstanbul gecelerinden TV dünyasına transfer oldu. TNT’de yayınlanacak “Buzda Dans” adlı yarışma için her gün antrenman yapan Penso, yarışmanın ertelenmesi üzerine Show TV’deki “Bugün Ne Giysem”in kadrosuna dahil oldu. Penso, Ivana Sert ve Uğurkan Erez’in jüri olduğu programda, yarışmacılara imaj danışmanlığı yapacak.

Gecelerin patroniçesi

İstanbul’da Blackk, Biber, Sess ve Levendiz Meyhanesi’nin yanı sıra Bodrum’daki Bianca Beach ve Çeşme’deki Nice Bistro’yu bünyesinde bulunduran FEY Grup’un ortağı Figen Erenel, Emre Ergani ile birlikte eğlenceli partilere imza atıyor. Sezona, yenilenen dekorasyonuyla giren Kuruçeşme’deki Blackk’te bu akşam, DJ Kiwi’nin müzikleri renklenecek ‘Legendary Wednesdays Blackk Edition’ adlı parti yapılacak.

AJANDA

Hot Kıtırs ile canlı eğlence

Çarşamba günleri Verda Penso ve Önder Bekensir’in organize ettiği ‘Between Us’ adlı partiye ev sahipliği yapan Coco Clementine’de bu gece Jeyan Büyükburç, İpek Görür ve Mine Çağlıyan’dan oluşan Hot Kıtırs grubu konuk oluyor.

Yazarın Tüm Yazıları