Taze baba Dedeman gecelerde

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, gönlünü Ukraynalı Olga Shylova’ya kaptırınca 30 yıllık eşi Şanver Dedeman’dan boşanmış ve sevgilisiyle yaşamaya başlamıştı.

Kızı Banu Dedeman ve oğlu Murat Dedeman’dan torunları olan 60 yaşındaki dede Murat Dedeman ile sevgilisi Olga Shylova’nın geçtiğimiz aylarda bir bebeği oldu. Satin adını verdikleri kızlarını New York’ta dünyaya getiren Shylova ve Dedeman, doğumun ardından ilk kez İstanbul gecelerinde ortaya çıktı. Yanlarında da, ilk zamanlar bu ilişkiye karşı çıkan Banu Dedeman vardı. Anlaşılan o ki, Murat Dedeman’ın çocukları minik kardeşlerinin annesini artık kabullenmiş...

Ünlülerin tasarımcısı İstanbul’da

David Bowie, Tom Cruise, Brad Pitt, Angelina Jolie, Demi Moore ve Uma Thurman gibi dünyaca ünlü isimlerin de evlerinde ürünlerini kullandığı tasarımcı Vladimir Kagan, İstanbul’a geldi. 60 yıldır süregelen çalışmalarıyla modern mobilya dünyasındaki yerini koruyan Kagan, dünyaca ünlü tasarımcıları aynı çatı altında buluşturan Kuruçeşmede’ki Nicol’ün kurucuları Ayşenur-Adem Yılmaz çiftiyle buluştu.

20. yılını kutluyor

Klassis, Çırağan Sarayı, Kemer Country, Park Orman ve Beltur Köşkleri’nde çeşitli kademelerde başarılı işlere imza atan turizmci Lütfü Sapmaz, meslek hayatındaki 20’nci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Kutlama, 1 Haziran’da Portaxe’te yapılacak. DJ Suat Ateşdağlı’nın performans sergileyeceği gece, Dance Show ve Natalie Marchenko’nun gösterisiyle devam edecek.

Amsterdam’da da Köşebaşı’nı tuttu

İlk şubesini 1995 yılında Levent’te hizmete sokan Köşebaşı Restoran, Atina, Sao Paulo, Bahreyn, Dubai JBR ve Dubai Mirdif’ten sonra Amsterdam’da da şube açtı. Farklı kıtalarda 20 şubeye ulaşan ve Türk mutfağını başarıyla temsil eden Köşebaşı’nın bu yeni şubesi, adını Amstel Nehri’nden alan ünlü Amsteldijk Caddesi üzerinde, 19’uncu yüzyıldan kalma tarihi bir binada hizmet vermeye başladı.

Kürşat Başar’la caz

The Ritz-Carlton Otel’in içindeki Güney Park Terrace, “yaza merhaba” dedi. I-Spirit Vodka’nın sponsorluğunda düzenlenen açılışta Kürşat Başar Dörtlüsü, Boğaz manzarası eşliğinde caz dinletisi sundu.

Mimolett terasa çıktı

TimeOut dergisinin düzenlediği “TimeOut İstanbul Gusta Yeme-İçme Ödülleri”nde “2010’un En İyi Yeni Restoranı” seçilen Mimolett Restoran, şef Murat Bozok’un hazırladığı özel yaz mönüsüyle Boğaz manzaralı terasını açtı. Mimolett, hem Boğaz’ın keyfini yaşamak hem de unutulmaz lezzetler tatmak isteyenleri, ferahlatıcı kokteyller ve dünyanın farklı yerlerinden getirtilen şaraplar eşliğinde bu özel terasında buluşturuyor. Nar ekşisi ve parmesanla servis edilen kuşkonmaz salatası, yer elması püresi ve ısırgan otuyla servis edilen deniz levrek ve mojitolu panna cotta, yaz mönüsünün en gözde yemeklerinden sadece birkaçı...

Alaçatı macerası bitti

Figen Erenel’in sahibi olduğu Levendiz Meyhanesi, Bodrum-Bianca Beach Club ve İstanbul-Kuruçeşme’deki şubelerine bir yenisini daha eklemişti. Çeşme-Alaçatı’daki Nars Hotel’in ön bölümünde konumlanan Nice Bistro Bar’la aynı anda hizmete giren ve Nars Hotel’in arka bahçesinde yer alan Levendiz Meyhanesi, Cenk Eren ile yaz sezonuna merhaba demişti. Ancak ses sorunu yaşayan Levendiz Meyhanesi’nin Alaçatı macerası başlamadan bitti...

Uzun havayla duygulandırdı

Türk halk müziği yorumcusu Muzaffer Akgün, geçtiğimiz cumartesi akşamı Bülent Ersoy ve Hasan Yıldırım’ın sahne aldığı Günay Restoran’daydı. Ersoy’un övgüler yağdırdığı Akgün, Yıldırım tarafından sahneye davet edildi. Akgün, okuduğu “Kışlarla Dolu Bugün” adlı uzun havayla mekândakilere duygu dolu dakikalar yaşattı.
Yazarın Tüm Yazıları