Özel koleksiyon tanıtıldı

Türk pırlanta sektörünün dünya çapındaki markası Zen Diamond’un National Geographic için hazırladığı özel koleksiyon, önceki gün Santralıstanbul’da düzenlenen davette tanıtıldı.

Zen Diamond, dünyanın en büyük bilim ve eğitim organizasyonlarından National Geographic Society ile bir lisans anlaşması imzaladı. Doğayı, hayvanları ve mücevherleri sevenler için özel bir koleksiyon piyasaya çıkardı. Koleksiyon, önceki gün Santralıstanbul’da düzenlenen davette tanıtıldı. Pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlar ile birlikte gerçekçi mine tekniği kullanılarak hazırlanan mücevherler, Elektrik Müzesi’nde özel olarak hazırlanan kafeslerde sergilendi.
Zen Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ve eşi şükran Güzeliş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete, National Geographic Society’nin Türkiye lisans ofisi kurucusu Diana Magarino’nun yanı sıra moda, sanat, müzik ve tasarım dünyasından tanınmış isimler katıldı. Lindsay Lohan’ın sevgilisi olarak ünlenen Los Angeles’lı DJ Samantha Ronson’un performansı sergilediği davette konuklar, geç saatlere kadar eğlendi.
Mekânın girişine kurulan mini atölye de konuklardan büyük ilgi gördü. ZEN Diamond’un mücevher ustaları, gece boyunca bu atölyede pırlanta işledi. Gecenin sonunda Eda Taşpınar, Demet şener, Rita Fink, Sinem Güven, Dilruba Sarıyer ve şebnem Işık gibi ünlü isimlerin de arasında bulunduğu davetlilere fil motifli şans bileklikleri hediye edildi.

Kerem bebek doğdu

Reina’nın işletmecisi Ali Ünal, baba oldu... Ali Bey’in eşi Ayşegül Hanım, önceki gün New York’ta bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 3 kilo 800 gram doğan bebeğe “Kerem” adı verildi. Ali Ünal, bebeğinin ve eşinin sağlıklarının çok iyi olduğunu, önümüzdeki ay da ıstanbul’a döneceklerini söyledi.

Hastaneye kaldırıldı

TÜSİAD eski Başkanı Ömer Sabancı, önceki gece mide kanaması şüphesiyle Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucu Sabancı’nın tehlikeli bir durumu olmadığı anlaşıldı. Eşi Arzu Hanım’ın bir an olsun başucundan ayrılmadığı Ömer Sabancı, bir gece kaldığı hastaneden dün sabah saatlerinde taburcu oldu...

Prada bugün açılıyor

Dünyanın en lüks markalarından Prada’nın Türkiye’deki ilk mağazası, Nişantaşı-Abdi ıpekçi Caddesi’nde açılıyor. Görkemli tarihi ve seçkin koleksiyonlarıyla moda tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Prada’nın bu mağazasının açılışı ise bugün yapılıyor. Mağaza için Zuma da bir ilke imza attı ve açılış kokteylinin catering’ini üstlendi. Zuma’nın özel bir mönü hazırladığı kokteylde ayrıca Paris, New York, Hong Kong gibi metropollerde müzik tutkunlarını peşinden sürükleyen DJ Misty Rabbit de performans sergileyecek.

Nostalji gecesi

Şevket Uğurluer, bu gece Longtable’da sahneye çıkıyor. Uğurluer ve triosu; Frank Sinatra’dan Nat King Cole ve Elvis Presley’e kadar dünyaca ünlü sanatçıların klasikleriyle Longtable konuklarına müzik ziyafeti sunacak, yıllardır dillerden düşmeyen Türkçe pop şarkıları ile de eğlenceli bir nostalji gecesi yaşatacak...

Çelik bar açtı

Şarkıcı Çelik, Beyoğlu’nda bar açtı. “10” adını verdiği mekânında her gece müşterileriyle yakından ilgilenen Çelik’in geçtiğimiz akşamki konukları arasında Erol Kataş ve eşi Duygu Hanım da vardı. Erol Kataş, Elvis Presley’nin müze olarak kullanılan Amerika-Memphis’deki evinin dekorasyonuna da imza atmış başarılı bir mimar. Geçtiğimiz ay çıktığı Amerika seyahatinden yeni dönen ünlü mimar, eşini de alıp önceki akşam Çelik’i mekânında ziyaret etti.

İzmir’deki Dükkan

İstanbul’un en iyi et restoranları arasında bulunan Dükkan’ın İzmir’deki şubesi, geçtiğimiz yalarda şehrin en gözde alışveriş merkezlerinden Konak Pier’in içinde açıldı. şela-Enis Habif çiftinin sahibi olduğu Dükkan, kısa sürede ızmirlilerden büyük ilgi gördü. Mekânın müdavimleri arasına, et yemeklerine olan düşkünlüğüyle tanınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de katıldı.

Türkiye’yi temsil edecek

Uluslararası Genç Moda Girişimcisi Yarışması’nın Türkiye finalinde birinciliği Günseli Türkay kazandı! British Council ve ıstanbul Moda Akademisi (IMA) ortaklığıyla Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen finalde kazanan, ıngiltere’nin ıstanbul Başkonsolosluğu’nda verilen davette açıklandı. Başkonsolos Jessica Hand’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette, yarışmada Türkiye’yi Günseli Tokay’ın temsil edeceği belirtildi. Türkay, şubat ayında yarışmanın diğer sekiz finalistiyle birlikte ıngiltere Moda Endüstrisi Tur Programı’na katılacak ve Londra Moda Haftası’nda düzenlenecek etkinliklere katılma fırsatı bulacak.
Yazarın Tüm Yazıları