Kısa ama güçlü filmler

Kısa ve güçlü hikâyelerini filme alan, sinema ve iletişim alanında eğitim gören öğrencilere açık olan Metro Group ve Meydan Kısa Film Yarışması, birinci olan genç sinemacıya New York Film Akademisi’nde eğitim imkanı sunuyor.

Haberin Devamı


Bu yılki yarışmaya son başvuru tarihi 9 Kasım olarak açıklandı. Jürisinde yönetmen Tevfik Başer, sinema yazarı Atilla Dorsay, yazar Yekta Kopan, Metro Group Emlak Yönetim Şirketi Genel Müdürü Gündüz Bayer, Metro Group Türkiye Temsilcisi Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile oyuncular Fadik Sevin Atasoy, Cansel Elçin ve Bergüzar Korel’in yer aldığı yarışmada birinci olan genç yönetmene New York Film Akademisi’nde bir aylık burslu sinema eğitiminin yanı sıra 2 bin 500 euro, ikinciye 3 bin euro, üçüncüye ise 2 bin euro ödül verilecek.

Bayrama kadar yok

Tarkan, önceki gün Amerika’ya uçtu. Yoğun bir çalışma sezonu geçirdiğini söyleyen şarkıcı, bir süre dinlenmek için New York’taki evine gitti. Tarkan, önümüzdeki günlerde Los Angeles’a geçecek, bayramda ise Antalya’da yaşayan annesiyle bayramlaşmak için yeniden Türkiye’ye dönecek.

Ağaoğlu’nun Mercedes’i çalındı

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu’nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu’nun Mercedes marka otomobili çalındı... Geçtiğimiz hafta Ağaoğlu’nun Yeniköy’deki villasının bahçesinden çalınan son model 500 SEL Mercedes, henüz bulunamadı. Ancak Ali Ağaoğlu, kardeşinin üzülmesini istemedi ve önceki gün bir sürpriz yaparak ona aynı model, bordo renkte bir otomobil hediye etti. Hüseyin Bey, “Evimde oturuyordum. Camdan bakarken, otomobilimin hareket ettiğini gördüm. Hırsız biz evdeyken eve girmiş, yatak odamdan anahtarı almış. Otomobili çalıştırarak kaçtı, inanamadım!” dedi.

Mütevazı patron

Önceki gün Kabataş Deniz Otobüsü iskelesinde Transteknik Holding’in sahibi Mehmet Habbap’a rastladım. Oğluyla birlikte Kabataş Set Üstü’ndeki işyerinden çıkmış, Büyükada’daki yazlığına gitmek için 17.15 deniz otobüsünün hareket etmesini bekliyordu. Birçok işadamı deniz yolculuğu için özel teknesini kullanırken, Habbap’ın deniz otobüsünü tercih etmesi ne kadar mütevazı olduğunun bir göstergesiydi.

İtalya yolcusu

Lara Surol, projelerini anlattı. “Miss Bikini Of The World International” yarışmasında 62 ülke güzeli arasından ikinci seçildiğini hatırlatan manken, “Yarışma jürisinin yurtdışına açılmamda büyük etkisi oldu. O yarışma sayesinde güzel dostluklar ve ilişkiler kurdum. Milano’da beni birçok ajansa önermişler. Onlarla görüşmeler yapmak üzere İtalya’ya gideceğim” dedi.

Başkomiser Engin alışverişte

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”da Başkomiser Engin’i canlandıran İlker İnanoğlu da önceki gün İstinye Park’taydı. Ünlü oyuncu çarşı içinde alışveriş yaparken, sevgilisi Özge Ulusoy ise bir arkadaşıyla Bej Cafe’de oturup sohbet etmeyi tercih etti.

Yağmura rağmen...

İstinye Park’ın yağmura rağmen önceki gün de ziyaretçileri vardı. Arkadaşları ile sohbet etmek, bir şeyler yiyip-içmek, çocuklarını gezdirmek ya da alışveriş yapmak isteyen ünlüler, alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. ? Büşra BOZOK

Önlemini aldı

Murat Saygı’nın eşi Gül Gölge Saygı, önceki gün İstinye Park’taydı. 6,5 aylık hamile olan Gül Hanım, Range Rover marka cipinden inerken, mini eteğini çantası ile kapattı.

Kızı bakıcıya bıraktı

Haberin Devamı

Güzide Duran, önceki gün Bej Cafe’deydi. Burada kız arkadaşları ile buluşan ünlü manken, minik kızını bakıcısına bıraktığını söyledi. Arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Duran, ardından evinin yolunu tuttu.

Müdavimi oldu

İstinye Park’ın müdavimleri arasında yer alan Tuğba Erbil, önceki gün yine bu alışveriş merkezindeydi. Öğle saatlerinde oğlu Ali Sadi ile birlikte İstinye Park’a gelen Erbil, önce alışveriş yaptı. Daha sonra oğlunu oyun salonuna götürüp onunla birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Alihan’a iki torba oyuncak

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve transferden sorumlu ismi Neşet Yalçın, eşi Şirin Yalçın ve oğlu Alihan’la birlikte önceki gün İstinye Park’taydı. Neşet Bey, oyuncak mağazasından oğlu Alihan’a iki torba dolusu oyuncak satın aldı.

Oğlu kardeşinden 2 yaş büyük

Haberin Devamı

Erdinç Acar ile evlendikten sonra gecelerde görünmemeye dikkat eden Hande Acar, önceki gün arkadaşlarıyla alışveriş merkezinde buluştu. Babası Teoman Demir, sevgilisi
Anna Demir’den 10 gün önce bir kız çocuk sahibi olmuştu.  Ablalık heyecanı yaşayan  Hande Demir, “Oğlum kız kardeşimden iki yaş büyük, birlikte büyüyecekler” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları