Sosyal insanlar gezegenindeki en yoğun gece

Aynı gece arka arkaya bir sürü partiyi, sezon açılışını bu şehir (yani ıstanbul) kaldırır mı?

Haberin Devamı

Habire gezip tozan sosyal insan toplasan üç bin ya da dört bin civarındayken üstelik...

Perşembe gecesi böyle bir geceydi. Hayli istisna bir durumla karşılaştı sosyal insanlar gezegeni.

O gece neler yoktu ki programda? Anjelique’in sezon açılışı vardı, Blackk’te Tom Ford gözlüklerinin tanıtımı için yapılan bir parti, The Hall’de Jade Jagger’ın davetli olduğu meşhur Jezebel partisi, Joke Perestroyka’nın açılışı ve W’da hem otelin hem de ıstanbul Life’ın ortak doğum günü partisi...

O gece Anjelique pastanın büyük dilimini kaptı. En kalabalık orasıydı. Diğer organizasyonlardan çıkanlar da soluğu orada aldı. Hande Yener, Kadir Doğulu, Özlem ve Özben Önal kardeşler göz radarına takılan isimlerdi Anjelique’te.
Blackk’i bilmiyorum, oraya yetişemedim. Ne olup bitti, fikrim yok.

W’daki Life’lı partinin can alıcı yeri Spice Market terasıydı. Herkes orada sosyalleşti. Olan alt katta şarkı söyleyen “Ah canım Ahmet”e oldu. Kendisini hatırlarsınız, 90’ların bir albümlük starlarındandı. Nefis bir sesi vardı aslında (zenci gırtlağı kategorisi). şimdi tekrar sahnelere Salih Saka’nın desteğiyle geri dönmüş Ahmet. ışte o gece de şahane bir performans sergiledi. Ama biraz güme gitti performans. Elalem teras katında sosyalleşme sürecine girince...

Haberin Devamı

DEKO CENNET VE SIRADAN JAGGER KIZI JADE

İki adım ötedeki Joke Perestroyka’ya da uğradım... ıçeri girer girmez bir dekorasyon cennetinde buluyorsun kendini. “Buraya şunu yapmışlar”, “Eve ben de böyle bir şey istiyorum” diye söyleniyorsun. Çok şık olmuş cidden.

Bahçesi var arka tarafta Joke’un, hiç beklemediğiniz kadar geniş.

Gelelim Beyoğlu’ndaki The Hall’e... Arka sokaklarda, hani travestilerin çalıştığı sokağın yanıbaşındaki Hall’e gitmek/ulaşmak özellikle şıkır şıkır giyinmiş topuklu parti kızları için hayli zor olabilirdi. Ama yine de hepsinde bir azim, gelmişler. Ama yetmemiş tabii. Mekan oda oda olduğu için bir tenhalık söz konusuydu. Herkes kendi odasına çekilmeyi tercih etmiş gibi bir hava vardı.

Gözler Jade Jagger’ı aradı tabii. Bir süre Jade geyiği çevrildi. Meğer hatun kişi gelmiş. Nike odasında (Nike’çıların parti cemaatine bedava ayakkabı dağıttığı yer) konuşlanmış, Dan Williams’la sohbet ediyor. Jade feci sıradan giyinmiş, hani o Google’ladığın zaman çıkan fotoğraflardaki hoş, seksi kadın nerede, bu nerede hesabı. Durum buydu yani perşembe gecesi. Sosyal insanlar gezegeninde.

Haberin Devamı

Okur takipte

KRAL GECESİNE DAİR...

“Heyecanla televizyonun karşısına oturup Kral TV ve MÜYAP’ın ödül gecesine kilitlenmiştim, Saatler 21.00 olup törene geçildiğinde ödüllerini almaya gelemeyen bazı sanatçıların mazeret bile belirtmemeleri saygısızcaydı.

Kral TV ödüllerini sahiplerine yüzde 70’lik bir oranla jürinin vermesi de çok saçmaydı...

Halk televizyon izliyor, bizlerin oyu birinci planda olmalıydı. Sunucular Asuman Krause ve Behzat Uygur sahnede çok eğreti durdular... Tören sonunda jüri üyelerine teşekkür ederlerken, kamera jüri koltuklarına yöneldi. Kamera boş koltukları çekiyordu!” (Tülay / Ankara)
- Ben gidemedim, izleyemedim de... Ama takibinizden anlaşılıyor ki (çok uzundu bu arada notlar, kırptım) pek bir şey kaçırılmamış.

Haberin Devamı

HADiSE’NiN iNGiLiZCE ALBÜMÜNE DAİR...

“Hadise’nin ıngilizce albümü hakkındaki yazını okudum. Bilgilendirmek adına yazıyorum. ıngilizce albümde; Hadise’nin Türkçe albümünde de yer alacak iki şarkıma ıngilizce söz yazıldı. Birinin adı Kahraman, ıngilizce Hero olarak değişti.

Diğerinin adı Sıradan, ıngilizce On Top olarak değişti. Türkçe ve ıngilizce albüm birbirlerinden bağımsız olarak aynı zamanda çıkacaklar (20 Mayıs gibi). Bu iki şarkı her iki albümde de yer alacak”. (Sinan Akçıl)

- Erdem Kınay’ın Supernatural Woman’ı Hadise’nin ıngilizce albümüne giren tek yerli aranjör bestesi diye yazmıştım. Meğer Sinan Akçıl’ın da varmış bestesi. Bu maili o yazıya istinaden atmış. Teşekkürler Sinan!

Yazarın Tüm Yazıları