Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
09 Şubat 2012 Perşembe 07:31

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Magazin Hattı Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

UNESCO gezilerine yardım için katılıyor

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Demirhan HARARLI / MAGAZİN SERVİSİ 7 Şubat 2010
POP müziğin sevilen sanatçısı Atilla Atasoy, uzun süredir Atila Ege başkanlığındaki UNESCO Dünya Mirası gezilerine katılmaya başladı.

Atasoy, “Unesco kültür ve doğa miraslarını öğrenirken (Ülkemizde de 9 adet var), gittiğimiz ülkelerdeki fakir çocuklara da karınca kararınca yardım yapmaya çalışıyoruz ve ülkemizdekilere de dikkat çekmeye çalışıyoruz. Zira müthiş bir koruma-yardım ve turistik potansiyel kazanıyor böyle yerler. Biz bu defa Dünya köle pazarının merkezi olmuş, çok büyük acılardan geçmiş,%95’i Müslüman, Senegal-Gambiya-Mali coğrafyasında yol aldık. UNESCO listesine girmiş kültür ve doğa miraslarını inceledik. Siyahın güzelliğini keşfettik desem yeridir. Sefaletin diz boyu olduğu bu ülkelerde, tatil yapan Fransız ve İngilizlerin kaldığı otellerden başka doğru dürüst bina yok” dedi.
      

 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
 ADnet
Reklam için
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH