O kemancı yuvamı yıktı

Güncelleme Tarihi:

O kemancı yuvamı yıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2008 00:00

Özkan Turgay'ın eşi Serap Turgay, eşinin kendisini kemancı Canan Anderson'la aldattığını söyledi.

Haberin Devamı

Canan Anderson fotoğrafları

Müzik dünyasının yakından tanıdığı ünlü aranjör Özkan Turgay'ın 19 yıllık eşi Serap Turgay, eşinin kendisini kemancı Canan Anderson'la aldattığını söyledi.

Seray Turgay, "O kadını evime aldım ama o kocamı ayarttı" dedi.

Serdar Ortaç, Emrah, Bülent Ersoy, Sibel Can, Ebru Gündeş, Sibel Can gibi birçok ünlünün albümlerinin aranjörlüğünü yapan, müzik piyasasının yakından tanıdığı Özkan Turgay'ın 19 yıllık eşi Serap Turgay, eşinin kendisini Canan Anderson'la aldattığını söyledi. Anderson'ın geçtiğimiz yıl çıkan "Nuh Tufanı" albümünde eşiyle birlikte çalıştığını, ilişkilerinin o zaman başladığını söyleyen Serap Turgay, "Yuvamı kurtarmak için çok uğraş verdim ama eşi eve uğramaz oldu. 6 yaşında kız çocuğum ile evimizde hep onu bekledik" dedi.

Haberin Devamı

O kemancı yuvamı yıktı

Seray Turgay şunları söyledi: "Bu arada Canan Anderson da evli. Üstelik üçüncü evliliği. Eşi, benim eşime attığı aşk mesajlarını yakalamış. Böyle bir durum içinde olmak bize üzüntü veriyor. Ben aynı zamanda tiyatro sanatçılığı yaptım, mali durumumuzu düzeltmek için emlakçılık yapmaya başladım. Elimizde var olan her şeyi o kadınla yiyor. Birikimim vardı, Özkan'ın hesabında. Oradan kadına 7 bin dolara keman aldığını öğrendim. Çocuğuma ayırdığım parayla kristal bir keman almış. Bizim eve geliyordu. 'Serap ablacığım' diyordu bana. Ben de tabi yemek, içmek olsun aşağılara kadar servis yapardım. Nereden bileyim. Özkan bir süre sonra eve az gelmemeye başladı. Hep stüdyoda takılıyordu. Çocukla ilgisini kopardı. Kilolu bir insandı ve yıllarca diyet yemekler yaptım sağlığını korumak için ama hiç kilo vermemişti. Kendisine bakmazdı. Ancak bir süre sonra kendine bakmaya başladı. Kremler aldı, kilo vermeye başladı. Sonra, 'Ben dünyaya açılacağım, aile sorumluluğu beni yoruyor. Siz ayağıma bağ oluyorsunuz, sizinle uğraşmak istemiyorum' gibi şeyler söylemeye başladı. Eve gelmediği gibi aylık harcamalarımız 6-7 milyarları bulmaya başladı. Bu arada ben müzisyen olmadığım için aşağılanıyorum. Kokteyllere beraber gidiyorlar, çünkü ben yakışmıyormuşum. Ben Kanal 6'da sunuculuk yaptım, tiyatro yaptım. Boşanma için baskı yaptı bana. Ben henüz istemediğim halde kabul ediceğim, çünkü çocuğumla bana huzur vermiyor. Kadın da bütün paramızı çekti, bari kendi kazancımı çocuğuma yediririm onu kaptırmayayım diye düşünüyorum."

Anne Türk baba Amerikalı 

O kemancı yuvamı yıktı

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yılın son aylarında "Nuh Tufanı" adlı albümünü çıkaran kemancı Canan Anderson'ın annesi Türk babası ise Amerikalı. Tam adı Canan Leslie Anderson. 2,5 yaşındayken boşanan anne ve babası yollarını ayırınca, annesiyle birlikte Türkiye'ye dönüş yapmışlar. Beş yaşındayken keman eğitimi almaya başlayan Anderson, Çelik ve Yaşar'la çalıştı, Sezen Aksu, Yeşim Salkım gibi isimlerin arkasındaki orkestralarda yer aldı. Anderson'la Özkan Turgay, geçtiğimiz yıl Günay restoranda Sibel Can'ın assolist olarak sahneye çıktığı üç galalık gösteride aynı sahneyi paylaşmıştı.

CANAN ANDERSON: GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

Ünlü aranjör Özkan Turgay'ın 19 yıllık eşi Serap Turgay tarafından kocasını ayartmakla suçlanan seksi kemancı Canan Anderson, gerçeklerin çok yakında ortaya çıkacağını söyledi.

Haberin Devamı

UNIlife Organizasyon firması tarafından İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen özel gecede perküsyon sanatçısı Burhan Öcal ile birlikte sahneye çıkan kemancı Canan Anderson, payetli mini elbisesi içinde güzelliğiyle dikkat çekti.

Konserde büyük alkış toplayan Canan Anderson, ertesi gün de İzmir'de kaldı. DHA muhabirinin yüzyüze görüşme teklifini kabul etmeyen Anderson, telefonda yaptığı açıklamada, gazete haberlerini okuduğunu söyledi, “Bu iddiaların hiçbirinin doğruluk payı yok. Fazla konuşmak istemiyorum. Adli başvurularımızı gerçekleştireceğiz. Gerçeklerin hepsi pek yakında ortaya çıkacak. Maddi, manevi tazminatlar fazla önemli değil, önemli olan gerçekleri insanların öğrenecek olması” dedi. (Cesur SERT/İZMİR /DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!