Başımızda Kavak Yelleri esiyor

Güncelleme Tarihi:

Başımızda Kavak Yelleri esiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 00:00

"Kavak Yelleri" dizisinin genç başrol oyuncuları Aslı Enver, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci, özel hayatlarını ilk kez Kelebek'e anlattı.

Haberin Devamı

Fotoğraflar için tıklayın

"Kavak Yelleri"nin, rol gereği büyük aşklar yaşayan ve başlarında kavak yelleri esen oyuncularından Aslı Enver, "Komik erkekleri severim" itirafında bulundu. Dağhan Külegeç, hayatının başrol kadın oyuncusunun henüz belirsiz olduğunu söylerken, Pelin Karahan güzel bir ilişki yaşadığını saklamadı. İbrahim Kendirci ise özel hayatının pek parlak durumda olmadığını belirtti: "Özel hayatım özel gitmiyor. Ben yalnız kalmayı çok seviyorum."

Başımızda Kavak Yelleri esiyor
Genç izleyicilerin büyük ilgi gösterdikleri "Kavak Yelleri" dizisinin dört baÅŸrol oyuncusu, hem kariyer planlarını hem de özel hayatlarını anlattı.Â

Haberin Devamı

Aslı Enver: Komik erkekleri severim

Kendinden bahseder misiniz?

- 12 yaşıma kadar İngiltere’de yaşadım. Sonra Türkiye’ye geldim. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ne girdim. Orada tiyatro eğitimi aldım. Şu anda Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim.

Oyunculuğa nasıl başladınız?

- Hatırlamıyorum pek. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 1 yıl eğitim aldıktan sonra oyunculuk yapmaya başladım.

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz?

- "Yakışıklı olsun" demiyorum ama ruhu kişiliği çok önemli benim için. Komik olsun, arkadaşlarımla iyi geçinsin... Bunlar herkesin istediği şeyler. Ben tipi şöyle olsun, maddi durumu şöyle olsun diyemiyorum. Belki demem gerekiyor bir yerde ama diyemiyorum.

Dizideki ’Mine’ karakteri gibi aşk kırıntılarıyla mı doyarsınız, yoksa "Aşksız kalırım daha iyi" mi dersiniz?

/images/100/0x0/55eb1f1af018fbb8f8ac8e9b
- Gerçekten aşıksam Mine kadar kendimi alçaltmam. Kendi içimde yaşarım. Ama aşk kırıntılarıyla doymaya da çalışırım.

Hayatınızda biri var mı?

- Evet var.

Dağhan Külegeç

Yükü olmayan kızlardan hoşlanırım

"Hırsız Polis"teki Jilet ile "Kavak Yelleri"ndeki Efe birbirine çok benzer karakterler. İsteyerek mi seçtiniz bu projeyi?

Haberin Devamı

- Yok hayır. Bu işin başında başka bir teklif daha vardı. "O mu bu mu" diyorduk. Menajerim bu işin daha doğru olacağını söyledi ve bu işe girdik. Ama Türk dizilerinde karakterden bahsetmek çok doğru olmaz.

Dizide çok esprili, hayata hep iyi yönlerinden bakan birisiniz...

- "Bu dünyada ne için ne yapıyorsun!" Ertesi gün kalkıyorsun ve; "Ben bu dünyayı kurtarabilirim" diyorsun. Dizideki Efe eğlenceli bir tip. Ben normal hayatta hem kötümserliği, hem de umudu bir arada tutmaya çalışıyorum.

Nasıl kızlardan hoşlanırsınız?

Başımızda Kavak Yelleri esiyor
- Ağırlık taşımayan, yükü olmayan kızlardan hoşlanırım. Bilen kadınlardan hoşlanırım.

Haberin Devamı

Pelin Karahan Güzel bir ilişkim var

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

- 1984 Ankara doÄŸumluyum. EskiÅŸehir Anadolu Ãœniversitesi mezunuyum.

Daha önce bir firmada halkla ilişkiler üzerine asistanlık yapıyormuşsunuz. Şimdiyse oyuculuk...

- Hiçbir şey için kesin konuşmak doğru değil. Bu işe başladım keyif alıyorum, para da kazanıyorum. Başka teklifler de var.

Özel hayatınız nasıl gidiyor?

- Güzel bir ilişkim var, iyi gidiyor. Çok anlayışlı ve bana çok destek olan biri. O olmasa zaten iyi gitmezdi. Çünkü gerçekten bu işi yapan bir insanın karşısındaki insan anlayışlı olmalı.

/images/100/0x0/55eb1f1af018fbb8f8ac8e9f
Öpüşme sahnelerin için tepkisi ne oldu?

Haberin Devamı

- Tabii ki kimse istemez onu seyretmek! Ama bu işi profesyonel olarak yapıyorsak; bu da anlayışla karşılanmalı.

Ä°brahim Kendirci Ev kuÅŸuyum

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

- İlk okuldan beri drama dersleri alıyorum. Çocuk oyunlarında oynadım o dönemde. Daha sonra oyuncu olmaya karar verdim. Lisede drama derslerini ağırlaştırdım. Okulda tiyatro kulübünde tiyatro kulübü başkanlığı yaptım. Ve İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarını kendime hedef koydum. Oyunculuk adına iyi bir adım atmak için konservatuar eğitiminin şart olduğunu düşünüyordum. Lise son sınıfta sınava girdim ve ilk girdiğim sene kazandım. Çok zorluydu. Okulum devam ederken Osman Sınav ile tanıştım. "Pars Kiraz Operasyonu"nda oynadım. Oyunculuk deneyimime sinema ile başlamak benim için büyük bir şans oldu.

Haberin Devamı

Dizinin bu kadar tutacağını bekliyor muydunuz?

- Tabii ki bekliyordum. Başından beri çok kaliteli bir iş olacağı belliydi.

Deniz ile İbrahim’in ortak noktaları var mı?

Başımızda Kavak Yelleri esiyor
- Evet var. Her oyuncu oynadığı rolde bir katil rolü bile oynuyorsa içindeki katili çıkartıyordur. Her oyuncunun yarattığı karakterde bir ortak noktası illa ki vardır. Ki olmak zorunda diye düşünüyorum.

Deniz ile ortak yönleriniz var mı? Mesela özel hayatınızda da sevgilinizi ailenize karşı savunur musunuz?

- Hayatta hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Gelseydi ne yapardım bilmiyorum. Ben aileme çok düşkünüm. Dışarı çıkmam kolay kolay hep annemlerin yanındayımdır. Aileye düşkünlüğüm olduğu için özel hayattıma annemi tercih ederdim diye düşünüyorum.

Çekimlerden kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Özel hayatınız nasıl gidiyor?

- Özel hayatım özel gitmiyor. Ben özel hayatımda genellikle yalnızım. Yalnız kalmayı çok seviyorum. Ev kuşuyumdur. Odam, kitaplarım ve DVD’lerim bütün dünyamdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!