Demet'i kim keşfetti

Güncelleme Tarihi:

Demeti kim keşfetti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2007 00:00

Demet Akalın mankenlikten müzik hayatına geçişte iki ismin büyük emekleri olduğunu söyledi.

Demet Akalın'ın fotoğrafları için tıklayın...

Haberin Devamı

KURBAN Bayramı'nın ilk gecesinde Çeşme'de beş yıldızlı Ilıca Hotel'de sahneye çıkan Demet Akalın, dövmeleriyle dikkat çekti. Akalın, boşandığı eşi Oğuz Kayhan'ın adı 'Oğuz'u sağ elinin yüzük parmağına, sırtının sol tarafına ise üç

Demeti kim keşfetti
satır olarak yukarından aşağı yan yana 'Oğuz', 'Deme', 'Bağlan' kelimelerini yazdırdı. Balo salonun balonlarla süslendiğini sahneye çıkar çıkmaz fark eden Demet Akalın, ilk şarkısının ardından izleyenlere balon fobisi olduğunu söyleyerek, "Yıllar önce katıldığım bir partide gazla doldurulan balonlar patladı. Yüzüme, elime ve kollarıma yapışarak yaktı. Hala izleri durur. Gazlı veya gazsız balon görünce korkarım. Fobim var" dedi. Bunun üzerine otel yetkilileri balonları yerinden sökerek salon dışına çıkardı.
Demet'i kim keşfetti
Özgür Aras'In hazırlayıp sunduğu Türkmax'de yayınlanan "Özgür Aras'la Popluyorum"a bu hafta Demet Akalın konuk oldu. Söz yazarı, besteci ve yorumcu Naşide Göktürk ile Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar'ın mankenlikten müzik hayatına geçişte büyük emekleri olduğunu söyleyen Demet Akalın, "Naşide Göktürk'ün benim müzik hayatına geçişimde çok büyük önemi vardır. İlk başta benim öyle muazzam bir sesim yoktu ama Naşide beni yaka paça stüdyoya soktu. Ve ilk stüdyo deneyimim onunla başladı, ondan sonra da beni ilk keşfeden Emral Avşar oldu" dedi.
Oğuz'la artık kavga etmiyoruz
Boşandıktan sonra bir ayrılıp bir barıştığı eski eşi Oğuz Kayhan'la olan ilişkisini de anlatan Akalın, "Ben hep söylüyorum. Ben köylü kafalıyım. Sanırım annemin çatlaklığı bana geçmiş ama inanın Oğuz'la artık kavga etmiyoruz" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!