Ferdi Bey'in evli olduğunu tanıştığımızda bilmiyordum

Güncelleme Tarihi:

Ferdi Beyin evli olduğunu tanıştığımızda bilmiyordum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2007 00:00

Ferdi Tayfur'un ilişkilerinin bittiğini söylemesine çok şaşırdığını belirten Necla Nazır, "Ferdi Bey'in alacağı her karara saygılıyım" dedi.

Haberin Devamı

Mazide kalan mutluluğun fotoğrafları için tıklayın...

30 yıllık hayat arkadaşı Ferdi Tayfur'un ilişkilerinin bittiğini söylemesine çok şaşırdığını belirten Necla Nazır, "Ferdi Bey'in alacağı her karara saygılıyım" dedi.
Tayfur ile tanıştığında onun evli olduğunu bilmediğini açıklayan Nazır, "O zaman 18 yaşındaydım ve evli olduğunu bilmiyordum. Öğrenince iki yıl ayrı kaldık. Sonra bana bir takım sözler verdi ve bir araya geldik. Ancak o sözler tutulmadı" dedi.

30 yıllık hayat arkadaşınız Ferdi Bey’le ilişkinizi bitirdiniz. Ne oldu?

Vallahi ben bir şey bilmiyorum. Ferdi Bey çıkıp "Ayrıldık" demiş. Neden böyle bir açıklama yaptı, niçin konuştu, fikrim yok. Bunu söylemiş mi, söylememiş mi onu da bilmiyorum açıkçası. Çıkıp bir şey açıklarsa, ben de ona göre konuşacağım.

Haberin Devamı

Ferdi Bey’i evden gitme noktasına, kızınız Tuğçe’nin, "Neden annemle evlenmiyorsun?" sorgulaması mı neden oldu, kızdığı için mi çıkıp gitti?

Evet... Bu çok sürpriz bir şey oldu. Tuğçe sorgulamasa, bu noktaya gelinmeyecekti.

Peki Tuğçe’yi sorgulamaya iten şey babasının bir TV programında, "Ben nikahımı iki kızıma hediye ediyorum" sözleri mi oldu?

Evet. Altı yıl önce ’Yasemin’in Penceresi’ programında Ferdi Bey’in hikayesi yayınlanıyordu. Tuğçe o zaman 13 yaşındaydı. Ferdi bu programda böyle bir laf etti ve Tuğçe bu lafı içinde hiç unutmadı. Büyüdükçe, bu sorun da içinde

Ferdi Beyin evli olduğunu tanıştığımızda bilmiyordum
büyüdü. Hiçbir zaman da paylaşmadı. Taa ki bu son olay yaşanana kadar...

Bir oğlu da varmış

Son olay dediğiniz, Ferdi Bey’in oğlunun annesinin bakımsızlıktan öldüğü haberi mi?

Evet. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta bir magazin programında, Ferdi Tayfur’un oğlu Timur’un annesinin vefat ettiği haberleri gündeme geldi. O haber yayınlanınca Ferdi deliye döndü. Şoka girdi. Ferdi Bey böyle sinirlendiği zaman acısını en yakınından çıkartır. Bu konuda kızıyla tartıştı...

Neden tartıştılar?

Meğer o vefat eden hanım, Timur’un gerçek annesi değil, bakıcısıymış. Gerçek annesi bakması için Timur’u bu kadına vermiş. Böyle karışık bir şey.

Haberin Devamı

Yoksa Ferdi Bey’in bu hanımla da ilişkisi mi varmış?

Yok ama öyle yansımadığı için zaten sinirlendi. Tuğçe’nin de gözleri yerinden çıktı. "Ne oluyor burada" dedi. Onun için böyle bir gerginlik oldu baba-kızın arasında.

Ferdi Bey’in hayatı da tam bir muamma. Üç çocuğu var ve hálá evli değil mi? Gerçekleri sizden öğrenebilir miyiz?

/images/100/0x0/55eb5f6cf018fbb8f8bce2e7
Ferdi Bey, 16-17 yaşlarındayken Adana’da evlilik dışı bir ilişki yaşıyor. Bu ilişkiden Timur adında bir çocuğu oluyor. Bu hanım sonra çocuğu babaya vermiyor. Fakat yıllar sonra Ferdi oğlunu buluyor ve alıyor. Sonra Ferdi, askere gidiyor. Dönüşte de şu an evli olduğu hanımla evleniyor ve ondan da iki kızı dünyaya geliyor.

Haberin Devamı

30 yıldır berabersiniz ama Ferdi Bey hálá evli. Neden boşanmadı?

Bu sorulara kendisi yanıt vermeli... Artık ipin ucu kaçtı çünkü. Bunlar aslında bizi çok üzüyor ve yaralıyor. Ferdi Bey’in şu anda neden böyle bir şey yaptığına hálá anlam veremiyorum.

İlişkinizin başında Ferdi Bey’in evli olduğunu biliyor muydunuz?

Hayır bilmiyordum. Öğrendiğimde de iki yıl ayrı yaşadık kendisiyle...

- Sonra nasıl bir araya geldiniz?

Bana birtakım sözler verdi... Verdi ama yine de boşanmadı. O sözler tutulmayınca da susmak zorunda kaldım.

Ayrılmayı hiç düşünmediniz mi?

Çok yorgundum hayatın içinde. Dokuz yaşından beri çalışan bir kız çocuğuydum. Belki bunu kabullenmek benim de tercihim oldu. Bir de Ferdi Bey, sahiplenen bir adamdı. Yıllar geçti, yaş da ilerleyince neyi sorgulayacaktım ki?

Ferdi Beyin evli olduğunu tanıştığımızda bilmiyordum
Artık çocuğum da vardı.

Haberin Devamı

Nikahsız yaşamayı kabullendiniz...

Mutlaka tuhaf bir durum. Ferdi 30 yıl boyunca hep yanımda oldu. 30 yıl ben onunla aynı yastığa baş koydum. Tabii ki bunca yıl içinde beklentiler olmadı mı, oldu. Verilmiş sözler vardı, onlar da olmadı. Aradan bu kadar yıl geçmiş, bir tane evladım var. Artık neyin hesabını sorayım. Olan oldu, biten bitti.

Bitti lafını duymalıyım

Her şeye hazırlıklı mısınız? Yani Ferdi Bey de yorulmuştur ve çıkıp, "Bu ilişki bitmiştir" diyebilir.

Yarının garantisi yok. Åžu an gülümsüyorum sadece. O kadar. Alacağı her türlü karara saygım var. Hiçbir ÅŸekilde kızmam ve kırılmam. "Bitti" lafını onun aÄŸzından duymam gerek. Dört gündür çıkmıyor, konuÅŸmuyor. Bir ÅŸey baÅŸlattıysa çıkıp, "Geçici bir ÅŸeydi, bir anlık gaftı yaptım" desin ya da "Ayrıldım" desin. Böyle susmakla olmuyor.Â

Haberin Devamı

Belki de eÅŸinden boÅŸanmaya karar verir ve size evlenme teklif eder...

/images/100/0x0/55eb5f6cf018fbb8f8bce2eb
(Gülüyor) Hiç inanmıyorum. Zaten benim bu anlamda bir sorgulamam yok. Hiç böyle bir şey de düşünmedim. Ama Tuğçe bunu benden daha çok istiyor. Her şey hayırlısı olur.

Ferdi Bey kızı Tuğçe’nin nikah sorgulamasından bunaldığını söyleyerek, "Ben Anadolu çocuğuyum. Kimseyi bekarım diyerek kandırmadım. Necla Hanım benim evli olduğumu bile bile benimle beraberliğini sürdürüp çocuk sahibi oldu" demiş. Bu açıklama üzdü mü peki sizi?

Bunu hak etmedim. Sonuçta ben Ferdi ile tanıştığımda 18 yaşındaydım. Ferdi Bey de 32. Eğer böyle bir şey varsa birlikte olup gidebilirdi. Şu an bunu istiyorsa, gecikmiş bir karar diyebilirim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!