Ailesi böyle istedi

Güncelleme Tarihi:

Ailesi böyle istedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 09:34

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu 5 gündür özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavisi devam eden sanatçı Nejat İşler, bu sabah 07.30'da Milas- Bodrum havalimanından ambulans uçak ile İstanbul'a nakledildi.

Haberin Devamı

17 Ocak Cuma günü Acıbadem Bodrum Hastanesi acil servisine başvuran ve şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanan İşler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Burada yapılan tedavinin ardından doktorlar, İşler'in İstanbul'a sevk edilmesine karar verdi.

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi.

Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı. Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.

İSTANBUL'A SEVKİNİ AİLESİ İSTEDİ

Haberin Devamı

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy; Nejat İşler’in transferi İstanbul’da yaşayan ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır.” dedi

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum'da gittiği hastanede tedaviye alınan, bugün de İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilen Nejat İşler'in, hastaneye yatmadan birkaç hafta önce Gümüşlük beldesinde amatör futbolcularla bir araya geldiği belirtildi.Yılın önemli bölümünü geçirdiği Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesindeki amatör futbol karşılaşmalarına katılan İşler, aynı zamanda takımın da taraftarı.Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, gazetecilere yaptığı açıklamada, İşler'i hem insan olarak hem de yardımseverliği ile çok sevdiklerini söyledi. İşler'in Bodrum turizmine önemli katkı sağladığını dile getiren Tire, "İşler her zaman insanların yanında olmuştur. İşler, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi aynı zamanda Gümüşlük sevdalısı ama bilsinki biz onu çok seviyoruz, dört gözle bekliyoruz" dedi. Tire, İşler'in aynı zamanda Gümüşlükspor taraftarı olduğunu ve takıma destek verdiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Ailesi böyle istedi

NEJAT'I HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Oyuncu Olgun Şimşek, tedavisi süren Nejat İşler'i ziyaret için 14.30 sıralarında Maslak'taki hastaneye geldi. İşler'i yoğun bakımda olduğu için ziyaret edemeyen Şimşek bir süre kafeteryada oturdu. Şimşek, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. Öte yandan İşler'in bir hayranı da hastaneye gelerek ona iletilmesi için çiçek bıraktı. Üsküdar Yavuztürk mahallesi adına ziyarete geldiğini söyleyen Hüsamettin Erbek, çiçeği danışmaya bırakarak hastaneden ayrıldı.

Ailesi böyle istedi
İŞTE SEPTİK ŞOK GERÇEĞİ


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!