tv8'de neler oluyor

Güncelleme Tarihi:

tv8de neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 16:50

Acun Ilıcalı satın aldığı TV8'in yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdürürken hemen hemen hergün farklı isimlerin kanalda program yapacağı haberleri çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Bunlardan en çarpıcı olanı ise halen ülkesinde küme düşmemek için uğraş veren Coritiba'da top koşturan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ve Rıdvan Dilmen'in TV8'de program yapacağı iddiası oldu.

Ancak alınan bilgilere göre, ünlü futbolcunun kariyeri devam ettiği için kısa vadede Türkiye'de program yapması mümkün değil. Aynı şekilde spor programlarının yayınlandığı Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yayınlanacağı için Rıdvan Dilmen'in de yorumculuk yapma durumunu ortadan kaldırıyor. Acun Ilıcalı bu iki ismi çok beğense de hem kanalın yayın politikası hem de Alex de Souza ve Rıdvan Dilmen'in kariyer planları nedeniyle yakın zamanda birlikte çalışma ihtamali çok uzak.

Diğer programlara gelince...

Haberin Devamı

Güneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda , Murat Özarı ile Fikret Engin’in sunduğu Bay Tahmin, Özge Uzun'un Erken Baskı ve Oylum Talu'nun Anlatacaklarım Var programları kanalda kaldı. Çok merak edilen Telegol'ün durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!