Memati'yi Yıldız keşfetmiş

Güncelleme Tarihi:

Mematiyi Yıldız keşfetmiş
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 28, 2009 00:00

Kurtlar Vadisi'nin Mematis'si Gürkan Uygun'u 14 yıl önce Yıldız Tilbe'nin keşfettiği ortaya çıktı. Yıldız Tilbe Gürkan Uygun'u Cast ajanslarının kataloglarından beğenmiş ve klibinde sevgilisi rolünde oynatmış.

Haberin Devamı

FotoÄŸraflarına bakıp seçti          Â

Kurtlar Vadisi'nin sert bakışlı eli kanlı Memati'si Gürkan Uygun'u (35) ilk keşfedenin şarkıcı Yıldız Tilbe olduğu ortaya çıktı. Posta Gazetesinde yer alan habere göre; Yıldız Tilbe 1995'te çıkardığı 'Dillere Destan' adlı albümündeki 'Vazgeçtim' şarkısının klibinde oynatmak için yeni bir yüz ararkern cast ajanslarında Gürkan Uygun'un fotoğraflarını görüp beğendi. Gürkan Uygun, Tilbe'nin teklifini seve seve kabul etti.

Klipten sonra ÅŸansı döndü      Â

Gürkan Uygun, 'Vazgeçtim'in klibinde oynadığı zaman 21 yaşındaydı. Haliyle ne yüzünde çizgiler vardı, ne de saçları dökülmüştü. 'Vazgeçtim', Gürkan Uygun'a ÅŸans getirmiÅŸ olmalı ki, genç oyuncu 1996'da Mehmet Ali Erbil ile Yalçın MenteÅŸ'in baÅŸrolünde olduÄŸu dizi film 'Tatlı Kaçıklar'da rol aldı. Ardından da ' Böyle mi Olacaktı', 'Yedi Numara', 'Deli Yürek' ve 'Åžapkadan Babam Çıktı' gibi yapımların kadrosuna girdi.   Â

Haberin Devamı

Mematiyi Yıldız keşfetmiş
      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!