Spartalı'ya tespih verdi

Güncelleme Tarihi:

Spartalıya tespih verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2009 00:00

Ülkemizde 2 Ekim’de vizyona girecek “Gamer” filminin başrol oyuncusu Gerard Butler ile röportaj yapmak için dağıtımcı firma D Productions tarafından New York’a gönderilen Fadik Sevin Atasoy, hem soruları hem de hediyesi ile ünlü aktörü şaşırttı.

Haberin Devamı

Gösterim sonrası buluştular 

 “300 Spartalı” ile üne kavuşan Gerard Butler’ın, bilgisayar oyununa hapsolmuş ve oradan kaçmaya çalışan bir idam mahkumunu canlandırdığı yeni filmi “Gamer”, geçtiğimiz gün dünya basınına tanıtıldı. Filmi ilk izleyenlerden biri de Fadik Sevin Atasoy oldu. Gösterim sonrası Atasoy’un sorularını yanıtlayan Butler, bu film için SWATT ekiplerinden günde üç saat özel ders aldığını, ayrıca sette ciddi bir kaza geçirdiğini anlattı.
  
Los Angeles’a davet etti    

 Bir arkadaşına yat almak için iki yıl önce gizlice ıstanbul’a geldiğini de açıklayan Butler, “ilk kez duyduğum ezan sesinden çok etkilendim. Ayrıca Atatürk’ün hayatını da yakından inceledim” dedi. Röportajın sonunda Atasoy’un kendisine hediye ettiği Kaplan Gözü taşından yapılma tespih ise ünlü oyuncuyu çok sevindirdi. Uğurlu taşının bu olduğunu söyleyen Butler, Atasoy’a filmin Los Angeles galası için de özel davetiye verdi.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!