Bodrum'u Afganistan yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Bodrumu Afganistan yaptılar
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 28, 2009 00:00

Hollywood, Bodrum'u Afganistan yaptı... ABD yapımı The Last Templar adlı filmde Bodrum öyle bir gösteriliyor ki bu sahnelerin Irak ya da Afganistan'da çekildiğini düşünmemek mümkün değil.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE FÄ°LMDEN BAZI SAHNELER - Video   Â

BODRUM'U BÖYLE GÖSTERDÄ°LER- Foto-galeriÂ

NTV'nin haberine göre senaryosunu Suzette Couture'ün yazdığı mini TV dizisinde Bodrum, Türkiye yazısıyla açılan sahnelerde kahramanlar, deve kervanlarının geçtiği çöllerde konaklıyor. Bodrum'un yemyeşil ormanların yerini uçsuz bucaksız çöller alıyor. Develerin gezdiği çöller, klasik bir Arap köyünde rastlanabilecek tek katlı yapılar, çadırlar, sokakta yılan oynatanlar görülüyor.

Eski bir hazinenin peşine düşen kahramanların macerasını anlatan 'The Last Templar', Hollywood dizi ve filmlerinin çok uzağında. Tapınak şövalyeleri üzerine kitaplarıyla tanınan Raymond Khoury'nin kitabından uyarlanan yapımda, coğrafya ve arkeoloji alanında büyük hatalar var.

Oscarlı oyuncu Mira Sorvino'nun başrolde olduğu yapım internetteki veri tabanı imdb'de olumsuz eleştiriler aldı. Sitenin kullanıcıları diziye 10 üzerinden 5 puan verdiler.(NTV)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!