Tarkan sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Tarkan sürprizi
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 24, 2009 01:00

Ajda Pekkan, yoğun istek üzerine önceki akşam yine İstanbul Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Konserin sürprizi ise "Kimler Geldi Kimler Geçti" ve "Şıkıdım" şarkılarını Pekkan'la birlikte seslendiren Tarkan'dı.

Haberin Devamı

 MÃœTHÄ°Åž KONSERDEN KARELER                              Â

Süperstar'ın Açıkhava'daki konserinde her yer dolmuştu. Ünlü müzisyen Aşkın Arsunan'ın müzik direktörlüğünde yapılan konserde Pekkan'a 15 kişilik özel orkestrası ve Dans@ Company'nin 8 dansçısı eşlik etti. Binlerce Ajda Pekkan hayranının oluşturduğu koro, hep bir ağızdan Ajda Pekkan şarkılarını söyleyerek Harbiye Açıkhavada unutulmayacak bir atmosfer yarattı.

Her konserden sonra yeni alçı                               Â

Ayağında yine alçısını gizleyen çizmeleri vardı Pekkan'ın. Sürekli dans eden Pekkan, yine de durumundan rahatsızlık duyup, "Aksilikler oluyor, Allah başka dert vermesin. İlginize hoş görünüze teşekkür ediyorum" dedi. 2,5 saat boyunca, hiç yerinde durmayan Pekkan, "Doktorum da burada, onunla göz gözegelmemeye çalışıyorum. Her sahnemden sonra alçım kesilip, yeni alçı yapılıyor. Bu hareketleri yapmam yasak ama duramıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Gecenin ilerleyen bölümlerinde nostaljik şarkılarını, barkovizyondan yansıtılan 'eski' fotoğrafları eşliğinde söyleyen Süperstar, "Bir Günah
Gibi", "Her Yaşın Bir Güzelliği Var" gibi bilinen şarkıların ardından "Boş Sokak"ı da yorumladı. Bu şarkının finalinde duygulu anlar yaşayan Pekkan, Mustafa Suder'in keman solosu karşısında gözyaşlarına zor hakim oldu. Hemen "Kim Ne Derse Desin"i çalmaya başlayan orkestra, sanatçının duygusal halini değiştirdi. Pekkan bu şarkıyı (Sway) orijinal haliyle, İngilizce okudu.

Ah Ajda acayipsin                    Â

"Kimler Geldi Kimler Geçti"nin introsunun ardından duyulan Tarkan'ın sesi, önce çığlıklarla karşılanırken, bir süre Tarkan'ı göremeyenler bunun bir bant kaydı olduğunu düşündü. Tarkan'nın sahneye çıkmasıyla birlikte çığlıklar katlandı. Pekkan, "Sürpriz dediğin böyle olur" derken Tarkan "Kısa bir ziyaret için gelmiştim, Süperstar'ı görmek istedim" dedi. Birlikte üç şarkıda düet yapan ikili "Şıkıdım"ı söylerken, Tarkan jest yaparak, şarkı sözlerini değiştirdi. Tarkan, şarkının nakarat kısmını "Ah Süper Star Ajda a
acayipsin" yaptı.

KONSERDEN NOTLAR

Haberin Devamı

* Ajda Pekkan'ın gözlerini kaçırdığı Prof. Dr. Işık Akgün'ün aynı zamanda Tarkan'ın da menüsküs ameliyatını yapan doktor olunca sahneden ilk teşekkürler ona gitti.

* "Oyalama Beni" şarkısını söylerken sahneye çıkan üç dansçı şovlarını sergilerken Pekkan da onların şovuna katılıp sahne üzerinde makyaj tazeledi.

* "Çerçeve" şarkısını söylerken "Serdar" diye bağıran Pekkan, şarkının bestecisi Serdar Ortaç'ı andı.

* Kayahan'ın "Mavilim" şarkısını okuyan Pekkan, şarkının ikinci bölümünün sözlerini karıştırdı. Promter yardımıyla durumu düzeltti.

* Merdiven boşluklarının dahi dolu olduğu konserde her yaş grubundan insan vardı.

* Konserin sonunda emeği geçen tüm ekibini sahneye davet eden Pekkan, son gecede kendisini sahnede destekleyen gazetecilere teşekkür etti.

Haberin Devamı

* Pekkan kostümünü değiştirmek için sahneyi Kübalı perküsyonisti William Gonzales'e bıraktı. William kalabalığı çoşturmayı bildi.


Maskeli Ajda

Ajda Pekkan, konserine yüzünde maskeyle çıktı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!