Sahnede öyle bir panik yaÅŸadı ki

Güncelleme Tarihi:

Sahnede öyle bir panik yaşadı ki
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 23, 2009 01:00

Süper Star lakaplı Ajda Pekkan yoğun ilgi üzerine ikincisi yapılan Harbiye Açıkhava konserinde, tek tarafında askısı olmayan beyaz kostümünün azizliğine uğradığını zannederek, sahnede panik yaşadı.

Haberin Devamı

ÖYLE BİR PANİKLEDİ Kİ 

Günler öncesinde bilet alarak alanı dolduran binlerce sevenini kendine hayran bırakan Ajda Pekkan, dolgun elmacık kemikleri, "Acaba süper star yine mi estetik yaptırdı" sorusunu akıllara getirdi.

BÄ°RÇOK SÃœRPRÄ°Z YAÅžANDI         Â

Sanatçı ilk kez önceden belirlenen basın mensuplarını ilk parçasını görüntülemek üzere sahne üzerine aldı. Aynı zamanda Ajda Pekkan ilk kez kamera ve fotoğraf objektiflerine uzun yıllar sonra bu kadar yakın olacaktı ki, sanatçı sahneye maske ile çıktı. İlk parça bitimi basın mensupları sahneden inmesi ile birlikte Pekkan maskesini de çıkardı. Yıllara meydan okuyan 63 yaşındaki Ajda Pekkan enerjisi ve güzelliği ile yine kendine hayran bıraktı. Ayrıca Pekkan şişkin elmacık kemikleri ile dikkat çekti. Konser boyunca 3 kostüm değiştiren Pekkan, birara tek tarafında askısı olmayan beyaz kostümünün de azizliğine uğradığını zannederek, sahnede panik yaşadı. Tecrübeli sanatçı dans ederken, hızlı bir refleks hareketi ile elbisesinin göğsünü düzeltti. Seyirciler pek fazla anlamasa da, hareketi ve suratındaki şaşkınlık kameralara yansıdı.        

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçı için 33 yaşındaki Yeşim Gürbüz her konserini takip ettiğini belirterek, "Valla kaçıncı çıkışı olursa olsun ben yine geleceğim. Bir öncekinde de zaten burdaydık. O kadar muhteşemdi ki, kaçırmamak için hemen aldık biletlerini. O yaşsız, sınırsız bir kadın. Bambaşka birşey. Üstüne yok, tanımıyorum" dedi. Nilgün-Ahmet Seval çifti, 29. evlilik yıldönümünü, Hanife Zafer ise 22. yaşgününü Ajda Pekkan konserinde kutladı.   

TÃœRKÄ°YE'NÄ°N Ä°KÄ° STARI AYNI SAHNEDE...        Â

Her verdiÄŸi konser ile olay yaratan Ajda Pekkan, bu konserinde de hayranlarına unutulmayacak bir süpriz yaptı. Tarkan'ı sahneye davet ederek herkesi ÅŸaşırtan süperstar, Tarkan ile birlikte düet yaptı. "Kimler Geldi Kimler Geçti" ve "Şıkıdım" parçalarını seslendiren iki star dakikalarca ayakta alkışlandı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!