AÅŸk Geliyorum Demez

Güncelleme Tarihi:

AÅŸk Geliyorum Demez
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2009 00:00

Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği "Aşk Geliyorum Demez" filminin çekimlerine başlandı. "Binbir Gece"deki Şehrazat rolüyle şöhreti yakalayan Bergüzar Korel, ilk kez bir komediyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ä°ÅŸte filmden karelerÂ

 Zengin müteahhidin kızı

6 Kasım'da vizyona girecek "Aşk Geliyorum Demez"de Bergüzar Korel'in yanı sıra Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Yılmaz Gruda, Hakan Bilgin, Kemal İnci, Yosi Mizrahi ve Sarp Apak rol alıyor. İstanbul'un en eski semplerinden Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatan filmde Bergüzar Korel, esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin yardımsever kızını oynuyor.

Bu rolü sabırla bekledim

"Binbir Gece"deki Şehrazat'ın ardından bir komediyle seyirci karşısına çıkacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Bergüzar Korel, "Üç sene boyunca Şehrazat karakteri ile insanların karşısında çıktım. Hem sektörden hem de basından bu rolden başka bir şey oynayamayacağıma emin olarak eleştiriler geldi. Ama ben sabırla bekledim. 3 senenin sonunda bunu tek görebilen yönetmenin Murat Şeker olması açıkçası beni çok heyecanlandırdı ve filmi hemen kabul etmeme sebep oldu" dedi.

Haberin Devamı

İlk haftalar bulantı fazlaydı

Üç buçuk aylık hamile olan Bergüzar Korel, "Filme başladığımda hamileliğimin 3 ayımı doldurmuştum o yüzden problem olmadı. Ayrıca ekip çok hassastı. İlk haftalar fazlaca bulantım olduğu için çok kilo vermiştim ama sette o kadar uyaranım var ki hiçbir öğünümü artık atlamıyor, çok iyi besleniyorum sayelerinde" dedi.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!