Geçmiş yılların acısını çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Geçmiş yılların acısını çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2009 15:46

Emrah, 17 yıl önce konser için gittiği Bursa’da tanıştığı Ebru Çolak’tan olan oğlu Tayfun ile arasındaki buzları eritti. Uzun yıllar Tayfun’u kabullenmeyen şarkıcı, sonunda geçmişe sünger çekti. Baba-oğul, baş başa çıktıkları Bodrum tatilinde ayrı geçirdikleri zamanı telafi etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

FOTO: Cenker TEZEL

EMRAH VE OĞLU TATİLDE - FOTO GALERİ

Tayfun’la gurur duyuyorum 

 Emrah, uzun yıllar uzak kaldığı oğlu Tayfun’la Bodrum tatiline çıkarak herkesi şaşırttı. Önceki gün Ortakent’teki Scala Beach’te oğluyla birlikte objektife takılan şarkıcı, bundan sonra onunla daha yakından ilgileneceğini söyledi: “Tayfun’un geleceğiyle yakından ilgileniyorum. Onu üniversiteye hazırlıyorum. Baba-oğul ilişkimiz, ömür boyu devam edecek. Onunla gurur duyuyorum ve yanında olmaktan da çok mutluyum.”

Bu tatil bizim için bir ilk

Ünlü şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: “10 gün daha buralardayız. Bu tatil bizim için bir ilk zaten... Günübirlik görüşüyorduk ama böyle uzun bir tatile daha önce hiç çıkmamıştık. Tadını çıkarabilmek için yanıma telefonumu bile almadım. Her şeyden uzak, kafamıza gere eğleniyoruz. Tayfun bana iyi bir baba olduğumu söylüyor. Bunu duymaktan daha güzel şey olamaz. Onu topluma yararlı bir birey olarak yetiştireceğim.”          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!