At ölü bulundu seyisten haber yok

Güncelleme Tarihi:

At ölü bulundu seyisten haber yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 13:41

Cem Yılmaz'ın çekimleri Kemerburgaz Madenler Mevkii Çiftalan köyünde devam eden "Yahşi Batı" adlı filminde görevli seyis Ramazan Eser'i arama çalışmaları devam ediyor. Dün kaybolan Eser'i arama çalışmaları devam ederken, Eser ile birlikte kaybolan at, platoya oldukça uzak bir alandaki gölet kıyısında ölü bulundu.

Haberin Devamı

Eser'i bulmak için,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, Halkalı Jandarma Komando Taburu, İl Jandarma ekiplerine bağlı köpek timi de arama çalışmalarına katılıyor. Arama çalışmaları hem karadan hem de havadan devam ediyor. Jandarma helikopteri de arama çalışmalarına katılıyor.

DALGIÇLAR ATIN BULUNDUĞU GÖLDE ARAMA YAPACAK

Uşak'tan 11 kişilik bir ekiple film setindeki atlara bakmak için İstanbul'a gelen seyis Ramazan Eser, atın ölü bulunduğu gölde aranacak. Gölde jandarmalar tarafından önce kancalar yardımıyla bir arama yapıldı; ancak sonuç alınamadı. Eser'i bulmak için Saroz körfezinden gelecek bir dalgıç ekibinin beklendiği belirtildi. Dalgıçların bölgeye ulaşmasıyla arama çalışmalarının gölette devam edeceği kaydedildi.

FİDA FİLM VE CMYLMZ FİKİRSANAT'TAN YAZILI AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Bu arada "Yahşi Batı" filmini çeken FİDA Film ve CMYLMZ Fikirsanat'tan yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi: " FİDA Film ve CMYLMZ Fikirsanat ortak yapımı olan ve çekimleri Kemerburgaz’da devam eden ‘Yahşi Batı’ filminin 6 Ağustos 2009 tarihinde günlük çekimin bitimi sonrası, film için Uşak’tan getirilen atların sorumlularından biri olan Ramazan ESER akşam üzeri atlardan biriyle dolaşmaya çıkmıştır. Ramazan Eser’in akşam yemeğine kadar dönmemesi üzerine Uşak’tan gelen diğer at sorumluluları filmin prodüksiyon ekibini haberdar etmiş, prodüksiyon sorumluları da arama çalışmaları için Jandarma ve Sivil Savunma ekiplerine haber vermiştir. Jandarma, AKUT, Sivil Savunma ekiplerinin gece başlayan ve ertesi güne kadar karadan ve helikopter desteğiyle devam eden yoğun arama çalışmaları halen devam etmektedir. Konu bu aşamada Emniyet ve Kurtarma ekiplerine intikal etmiş olup, haber beklenmektedir. "

SEYİS'İN CESEDİ BULUNDU

Dün Kemerburgaz'da kaybolan seyis Ramazan Eser'in cesedi bir gölette bulundu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!