Sakız Adası'nda el ele

Güncelleme Tarihi:

Sakız Adasında el ele
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 12:11

YUNANİSTAN'ın Sakız Adası'na ‘5'inci Theodorakia Barış ve Dostluk Festivali’ kapsamında Çeşme'den giden ekip arasında, milli sörfçü eski manken Çağla Kubat ve sevgilisi Jimmy Diaz da yer aldı. Adada elele dolaşan çift, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

ÇAĞLA KUBAT SEVGİLİSİYLE EL ELE

Ünlü müzik adamı Mikis Theodorakis için düzenlenen ‘5'inci Theodorakia Barış ve Dostluk Festivali’ çerçevesinde sörfleriyle Çeşme'den Sakız'a giden ekip arasında yeralan Kubat ve Diaz, adada elele dolaştı. Jimmy Diaz'ın Türkiye'de uzun süre kalmasının Türk sörfçüleri için çok faydalı olduğunu belirten Kubat, sevgilisine övgüler yağdırdı. Kubat, “Kendisi gerçekten dünyada çok önemli bir sörfçü. Hem yelken tasarımı yapıyor, hem dünya sörf şampiyonalarının (Uluslararası Windsurf Komitesi/PWA) başındaki kişi, hem de çok çok iyi bir yarışçı. Bu sene antrenmanlarının büyük bir kısmını da Türkiye'de geçiriyor” dedi. Gazetecilerin “Sizin için burada değil mi?” şeklindeki sorusu üzerine de Kubat, “Evet benim yüzümden burada. Türkiye'yi de çok sevdi ayrıca. Türkiye'de sörfçülerin ondan çok şey öğrendiğini düşünüyorum. Uluslararası yarışlar konusunda ben zaten çok şey öğrendim. Onun da Sakız'daki gibi bu tür organizasyonlara Türkiye adına katılması çok güzel” diye konuştu.

Çağla Kubat 7-9 Ağustos 2009 tarihleri arasında Alaçatı'da Türkiye Şampiyonası ile hemen ardından da 10-16 Ağustos 2009 tarihleri arasındaki PWA World Cup (Dünya Kupası) yarışlarına katılacağını söyledi. Kubat, “Şu anda Dünya Kupası yarışları sıralamasında yedinci sıradayım. Alaçatı'da çok daha iyi bir derece alacağıma inanıyorum. Çünkü antrenmanlarımın çok büyük bir kısmını Hawaii'de uluslararası sörfçülerle yaptım. Kendimde çok büyük bir gelişme olduğuna inanıyorum. Kendi denizimde de büyük bir avantajım var. Bunu en iyi bir şekilde kullanmak, iyi bir yarış çıkarmak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek arzusundayım. Yarışlardan yani 20 Ağustos'tan sonra da artık televizyondaki projelerime geri döneceğim” diye konuştu.          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!